Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudni, hogy valaki téged szeret, vagy csak örül, hogy végre valaki elfogadja őt?
Eddig soha nem volt egy hosszabb kapcsolata sem, mindenkivel szemét volt, kivéve velem...
Azt mondja évek óta először szerelmes, és először érzi úgy, hogy tényleg nem akar valakit elveszíteni.
De félek, hogy csak beütött nála a kapuzárási...
De tudja, hogy vele van a hiba...
Ez a fura.
Mindent megtesz, és megtenne értem.
Hűséges is, soha nem csalna meg, soha nem emelne rám kezet, mert előbb szedi szét a lakást.
Tervez velem, és minden szabadidőnket együtt töltjük.
A barátai, szülei szerint is nehéz eset, de nagyon örülnek nekem, hogy jöttem az életébe, mert nagyon pozitív irányba változott.
Nem volt kérdés az összeköltözés, minden jött magától
Mi igazából 9 hónapig kb kerülgettük egymást, nem tudtuk, hogy kedveljük egymást. Utána ő kezdeményezett egy véletlen miatt.
Azután többet haladtunk 3 hónap alatt "érzelmileg", kapcsolatilag, mint másnál 2 év után se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!