Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudni, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudni, hogy valaki téged szeret, vagy csak örül, hogy végre valaki elfogadja őt?

Figyelt kérdés

Eddig soha nem volt egy hosszabb kapcsolata sem, mindenkivel szemét volt, kivéve velem...

Azt mondja évek óta először szerelmes, és először érzi úgy, hogy tényleg nem akar valakit elveszíteni.

De félek, hogy csak beütött nála a kapuzárási...

2017. jún. 29. 00:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
Azért valami nem kerek. A ragaszkodás ilyen formában nem jó. Azt jelenti, hogy nem szabad, fél, ilyesmi. Jó lesz vigyázni.
2017. jún. 29. 09:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt hosszabb kapcsolata? Elég gáz, légy óvatos vele, főleg ha szemét volt mindenkivel.
2017. jún. 29. 09:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Húú! Rosszul kezdődik "először szerelmes" vigyázz, mert nem lesz tartós. Van tapasztalatom benne bőven, ne építs a szerelemre!
2017. jún. 29. 10:00
 14/19 anonim ***** válasza:
13-as válaszolóval egyetértek. Vigyázz, a szerelem sötét verem!
2017. jún. 29. 10:03
 15/19 A kérdező kommentje:

De tudja, hogy vele van a hiba...

Ez a fura.

2017. jún. 29. 10:19
 16/19 A kérdező kommentje:

Mindent megtesz, és megtenne értem.

Hűséges is, soha nem csalna meg, soha nem emelne rám kezet, mert előbb szedi szét a lakást.

Tervez velem, és minden szabadidőnket együtt töltjük.

A barátai, szülei szerint is nehéz eset, de nagyon örülnek nekem, hogy jöttem az életébe, mert nagyon pozitív irányba változott.

2017. jún. 29. 10:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor meg pláne, ha tudja hogy "vele van a hiba". Hidd el a szerelem, nagyon hamar elmúlik.
2017. jún. 29. 13:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem az is szokatlan, hogy ilyen hamar összeköltöztetek. Lehet, hogy ez sem tett jót.:/
2017. jún. 29. 15:53
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem volt kérdés az összeköltözés, minden jött magától

Mi igazából 9 hónapig kb kerülgettük egymást, nem tudtuk, hogy kedveljük egymást. Utána ő kezdeményezett egy véletlen miatt.

Azután többet haladtunk 3 hónap alatt "érzelmileg", kapcsolatilag, mint másnál 2 év után se.

2017. jún. 29. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!