Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » El fogja fogadni? Mit tegyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabika8 kérdése:

El fogja fogadni? Mit tegyek hogy elfogadja hogy szeret?

Figyelt kérdés
Én 16éves lany vagyok a csapat tarsam 14éves egy ideje ki derült hogy több van köztünk mint baratsag... Én voltam az első aki meg csokolta és mas téren is.. De még mindig nem akar velem járni jön, hogy neki "ez új" "több idő kell" pedig szeret bar meg nem vallja be maganak se. De érzem, hogy igy van.. Mert en is szeretem ot...
2015. máj. 17. 00:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha 14 meg 16 évesek vagytok, akkor adjatok még időt magatoknak.
2015. máj. 17. 00:28
 2/3 Tréfarépa ***** válasza:
0%
videót kérünk, addig nem tudunk dönteni
2015. máj. 17. 00:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy fiú is kérhet időt. 14 éves!! Eléggé fiatal, ha szereted, akkor számításba kéne ezt venned. Légy vele kicsit türelmes. Talán meghozza a gyümölcsét..
2015. máj. 17. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!