Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudni, hogy valaki téged szeret, vagy csak örül, hogy végre valaki elfogadja őt?
Eddig soha nem volt egy hosszabb kapcsolata sem, mindenkivel szemét volt, kivéve velem...
Azt mondja évek óta először szerelmes, és először érzi úgy, hogy tényleg nem akar valakit elveszíteni.
De félek, hogy csak beütött nála a kapuzárási...
Én fiatalabb vagyok nála, ő meg a kora ellenére tapasztalatlanabb.
Nem tartom magam jobbnak senkinél, tényleg csoda, hogy összejöttünk, és szerencsésnek érzem magam...
Csak néha az az érzésem, hogy ő a szerelembe szerelmes.
Kicsit száraz tényeket közlök itt, így lehet nem tiszta az egész...
1 éve ismerjük egymást, 3 hónapja vagyunk együtt, 2 hónapja költöztünk össze
Kicsit kisajátító velem szemben, azt is megmondaná, mit vegyek fel, de elnyomja magában, mert nem akar engem ellökni.
Idegrohamai is szoktak lenni, ha nem úgy megy valami, amit ő elgondolt, de olyankor is általában visszafogja magát, bár mostanában szétverte a lakást akkor, amikor egy veszekedés során én elkezdtem összepakolni a cuccom, mert azt mondta akkor költözzek is el. El is sírta magát utána, hogy nélkülem nem tud élni, és ha jönne utánam valaki, akkor biztos visszaesne a régi rossz énjéhez.
Jól megvagyunk egyébként, de valami akkor is úgy érzem nem oké itt.
Ő számomra az első olyan ember, akinél úgy érzem beleőrülnék, ha elveszíteném. :(
sztem csak kapaszkodik.
és végtelenül önző majom.
az indulatkitörései, a kontrollvesztése valóban komolyabb bajokra utalhat.
mi a garancia, h. legközelebb nem ver meg téged??
ha vki. szeret vkit. nem ilyen beteges módon birtokolja és kontrollálja.
sztem menekülj.
ez nem szerelem, hanem vmi. beteges ragaszkodás.
Kicsit kisajátító velem szemben, azt is megmondaná, mit vegyek fel, de elnyomja magában, mert nem akar engem ellökni.
Idegrohamai is szoktak lenni, ha nem úgy megy valami, amit ő elgondolt, de olyankor is általában visszafogja magát, bár mostanában szétverte a lakást akkor, amikor egy veszekedés során én elkezdtem összepakolni a cuccom, mert azt mondta akkor költözzek is el. El is sírta magát utána, hogy nélkülem nem tud élni, és ha jönne utánam valaki, akkor biztos visszaesne a régi rossz énjéhez.
A szeretet önzetlen. MINDIG. Emlékszem, voltam én is sajnos ilyen, mint amit itt leírtál róla, bár én csak üvöltöztem meg hisztiztem, ha a párom a haverjaival ment helyettem, nem törtem össze semmit. Azt hittem, szeretem a másikat, de ez egyáltalán nem így nézett volna ki akkor. Azóta megváltoztam, szingliként rendbetettem az életem és így kezdtem rendes kapcsolatot. MOST tudom, mit jelent a szeretet. Mikor a másik boldogsága tesz boldoggá és nem akarod bezárni vagy parancsolni neki, hanem szabadjára engeded és csak kérsz tőle, nem követelsz. Az az igazi szeretet, mikor nem féltékenykedik a másik (nyilván lehet féltékeny, hiszen mégis szereti a másikat és fél valamennyire az elvesztésétől, ugyanakkor hisz abban, hogy a másik önszántából dönt mellette és marad vele, mert kellően jó ahhoz, hogy megadja neki azt, ami ehhez "kell"), mert örül, hogy jól érzed magad és bízik benne, hogy tudsz jó döntést hozni és nem csalod meg, vagy mikor nem akar a saját képére formálni, hiszen ő választott, elvileg olyannak, amilyet szeretne. Ha az embert szeretné. De ha az érzésbe szerelmes, vagy szimplán ragaszkodik, akkor birtokolni akar. Akkor te nem autonóm lény vagy, hanem a boldogságának eszköze, akiből senki más nem kaphat. Mikor ezzel a párommal szakítottunk, azt is úgy fogtam fel, még ha nagyon is fájt az egész (kiköltözött külföldre, ott tanul), hogy ő boldog és mivel én szeretem őt, ezért örülök neki, hogy az, még ha nem is velem. Ehhez fel kell nőni és rendet kell tennie az embernek magában, hogy megértse.
Pedig a barátai is, meg szülei is azt mondták, hogy sose látták még ilyennek...
Nagyon el lettem keseredve. :(
Köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!