Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A kiszemeltem egy jo baratomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kiszemeltem egy jo baratomra nyomult? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Egy idoben udvarolt nekem, de egyikunk sem lepet. Most egy nagyon jo kolleganommel furcsan viselkedik. Ugy, ahogy regen velem most vele feltunoen kedves, erdeklodik utana. Az orrom elott mind ezt. Kozben hozzam meg nem szol. Egyiknap jofej velem masnap ha szolok hozza sem valaszol, de neki csapja a szelet. Nem nyomulok ra csak ugy beszelek vele, mint ez elott egy nappal es mar nem ugy reagal. Attol, hogy mas tetszik neki meg hozzam lehet szolni. Hogyan kezeljem ezt? Nem er annyit, hogy a lanyt megutaljam, de borzasztoan zavar. Lehet szandekos?
2017. jún. 26. 20:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egy férfinak is van önbecsülése, ez nem női kiváltság.

Na akkor leírom, egy férfival hogyan kell beszélni, hátha tanul itt még egy pár nő is:

Figyelj Peti, Jani kitudja, gyere ki velem levegőzni, valamit meg akarok veled beszélni.

Ez a "hogy vagy" ez lópikula, maszatolás...

Ha ez sem használ, akkor viszont felejtsd el, te megtetted a maximumot és az önbecsülése már irreális.

2017. jún. 26. 21:07
 12/16 A kérdező kommentje:
Egy erdeklodo kerdes, amire normal ember legalabb balaszol. Barki. Mit kene mondjak amugy? Nem akarom magam lealazni
2017. jún. 26. 21:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Az egesz viselkedeset nem ertem
2017. jún. 26. 21:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen, ez egy érdeklődő kérdés, ha neutrális a kapcsolatotok.

Viszont, így, hogy már volt előzmény, ez a kérdés semmire sem jó.

Mit kéne mondjál?

Mondjuk, hogy meghívhatna egy kávéra. (Ha már egyszer kiszemeltként emlegeted)

Ha ilyen előzmények után a nő így elém állna, akkor még el is gondolkodnék, de biztos becsülném, és ha nem is akarnék tőle semmit, akkor is tisztelném ezért annyira, hogy ne előtte flörtöljek a kolléganővel.

Persze ez csak én vagyok, más meg más.

2017. jún. 26. 21:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Mivel látta, hogy nem szabad a pálya, nem szándékozott várni rád örökké, nyilván. Gondolom várta volna, hogy egyenlő szintű érdeklődést mutass és ne passzív legyél. Mivel ez nem jött össze és nem akart pincsikutya szintre alacsonodni, inkább egyszerűen tovább állt. Ezen mit nem értesz? Olyan nyilvánvaló!
2017. jún. 26. 22:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Probaltam figyelmen kivul hagyni,sikerult is. Most meg mar ujra nagyon kedves, erdeklodo stb..amilyen volt. Lehet valami hatasra vart. Bar nem mutattam semmit azt hiszem. Erdekes ember, lehet jobb is ha nincs semmi. Koszonom mindenkinek, aki valaszolt
2017. júl. 6. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!