Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta ezeket a barátomra az anyukám? 18/L
2 hónapja tart, hogy hivatalosan is együtt vagyunk a barátommal Ő 23 éves. Múlt héten járt nálunk először azóta már háromszor is volt itt, tegnap is eljött délután.
Mikor utána anyuval beszélgettem róla akkor megsimogatta az arcom és azt mondta, hogy légyszives becsüld meg ezt a fiút mert ritka kincs. Mondtam, hogy jó oké, de nem egészen értem ezt miért mondta. Akkor most megkedvelte? Azért annyit még nem volt itt, hogy úgy megismerje. Bár tegnap amikor én délután lefeküdtem aludni mert beteg vagyok, akkor ők beszélgettek a nappaliba de nemtudom miről. Ez azért is furcsa mert ő még eddig egyik fiúmat sem szerette túlságosan, sajnos volt már egy pár :) :D Pedig volt köztük aranyos is.
#1 Miért?:)
2# Nehéz elhinni mert anya az összes barátomat eddig utálta pedig nem volt egyik sem buta agresszív drogos, mindegyikük normális volt. Rá meg ilyet mond?! Azért ez nagyon furcsa.
Lehet, hogy illedelmesen viselkedik édesanyáddal. Manapság nem jellemző , hogy udvarolnak a fiúk. Az sem, hogy a szülőkkel tisztelet tudóan viselkednek.
Nekem eddig akárhány após/anyós jelöltem volt mindig kedveltek, mert arra tanítottak, hogy tisztelet tudónak kell lenni. Sosem féltem annyira " A Nagy Beszélgetéstől " a szülőkkel, hogy ne tudjak kinyögni pár értelmes őszinte mondatot.
Ha ráhibáztam és a srácod is ilyen akkor tényleg becsüld meg , mert ha édesanyáddal tisztelet tudó akkor valószínűleg veled is az lesz.
Mások is tisztelettudóak voltak :)
Ők egyébként már azelőtt találkoztak, hogy "bemutattam" volna egymásnak őket, mert pár hete még kórházban voltam és anyu kérdezte, hogy ki ez a fiú mert akármikor jött be ő mindig ott volt :D Tényleg egész nap hozzám járt, nagyon aggódott, pedig azért nem volt olyan vészes a helyzet. Hát nem tagadhattam sokáig, hogy barátom van.
:'D
Azért mondta, mert azt akarja, hogy becsüld meg.
Mit mondjon neked, hogy megértsd?
Van egy anyád, akitől amúgy megkérdezhetted volna ott helyben (én ezt tettem volna).
Meg van egy fiúd, akitől szintén.
Ez az oldal arra van, hogy "Amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted". Nem ilyenre...
Behalok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!