Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire mászhatok rá a barátomra?
Figyelt kérdés
Még csak tegnapelőtt jöttünk össze, és várnék a szexszel persze (nem első lenne), de már most úgy érzem hogy kezdek beleszeretni. Ma is találkozunk, és legszívesebben beleülnék az ölébe és vadul csókolóznék vele, puszilgatnám a nyakát, simogatnám...:D
Csak nem tudom, így két nap után mennyire illik :D
Fiúk, ti minek örülnétek? Ha még óvatos lenne a barátnőtök?
19/L
2015. dec. 30. 13:14
1/4 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "illik". Egy kapcsolatban magadat kell adni, és ha te rámásznál, akkor mássz rá. Max nem jön be neki a dolog, de erre kevés esélyt látok.
2/4 anonim válasza:
Ahogy írtad is, nem az első lesz, szóval nincs megszabva határidő. Ha mind a ketten kívánjátok a másikat, hajrá, ne várjatok. Összejöttetek, nem az első randi után lennél vele.
3/4 anonim válasza:
Sztem azba normális ha egy kapcsolatban ennyire kívánod a párod
De azerr én biztosan nem maszék rá egyből
Szeretem ha dokozato alakul ki :) 21L
4/4 anonim válasza:
valoban nincs határidő, ami jólesik és ahogy érzed, aszerint cselekedj. ez sokszor igaz . de azért akármennyire is fűt az érzelem, én pár hetet várnék. ártani nem árt, de használni használhat, hogy biztosan komolyan vegyen és ne szokja meg, hogy egyszerű nálad elérni mindent.ez csak az én véleményem. sok olyan tapasztalat után (nem feltétlen saját, hanem barátnők általi), hogy nem biztos , hogy jó, ha könnyen odaadod magad. fizikálisan se, szerelmileg se, kapcsolatilag se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!