Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jogosan haragudhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan haragudhatok meg a barátomra, ha 2év együttlét után playboy-os posztereket tesz a szobája falára?

Figyelt kérdés
előtte sem voltak fent neki, eddig az volt fent amin én vagyok, most a képem mellé tett két másik pic*át.. van rá okom hogy kiakadjak vagy nincs???

2014. jan. 13. 15:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
csak férfi.... nem kell ez miatt balhézni
2014. jan. 13. 16:01
 2/20 anonim ***** válasza:

Nem.

Azok a poszterek nem fognak a helyedbe lépni!

3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Nehogy már azokra legyél féltékeny
 4/20 anonim ***** válasza:
Istenem, nem...
 5/20 anonim ***** válasza:
ne viccelj mar :D
 6/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :P annyi hogy tőlem elvárja hogy ne nézzek fél csupasz kigyúrt palikat de én viseljem el hogy neki mindent szabad :D
2014. jan. 13. 16:06
 7/20 anonim ***** válasza:

Akkor kapard ki a szemét is. mert ha vele is vagy hidd el az utcán megnézi a csajokat. Max nem látod. HA nem vagy vele még meg is fordul egy jó nő után.

De nem azért mert nem tetszel neki vagy nem szeret. Mi pasik ilyenek vagyunk.

Te meg hisztis p**csa vagy. Emlékeztetsz exemre aki állandóan szidta magát, hogy így kövér úgy csúnya, hiába volt k**vajó nő, és ha azt mertem mondani, hogy egy nő jól néz ki már kaptam az ívet, hogy akkor menjek aztán szedjem fel mert ő nem lesz ilyen, ha nekem ennyire bejönnek a vörösek (mert pl a csajnak vörös haja volt) akkor szedjek fel valami vörhenyes k**vát mert ő nem festi be a haját még értem sem.

Az persze normális volt, hogy a gépe tele volt kockahasú, kisportolt modell pasik képeivel. :S Én meg pont nem vagyok az.

Lehet, hogy te vagy az exem??? 2 éve rúgtam ki, és most valami p*nabubus hapsija van. :D

2014. jan. 13. 16:09
 8/20 anonim válasza:

az én pasim is ilyen... de mondjuk ő nem tesz ki fél pucér csajokat, arra értettem h olyan , hogy én legyek vak de ő nézhessen ...

ezt nem kell felvenni, férfi... kíváncsi... azok a csajok nem fognak a te helyedbe lépni.:)

2014. jan. 13. 16:11
 9/20 A kérdező kommentje:

1millió % hogy nem lehettél a pasim mert az exemet én dobtam ki nem ő engem :D

egyébként lehet én reagálom túl..de ha megfelelek neki akkor basszus ott van a gépén nem tudom hány száz kép rólam üljön fel a buszra a pendrive-al és hívasson elő kéééépet .. (üres volt a falam.., anyád pic*áját volt üres :D )

2014. jan. 13. 16:18
 10/20 anonim ***** válasza:
61%
Azért nekem az nem tetszene,hogy az én képem mellé tesz ki egy krvát. Megmondanám, hogy akkor az enyémnek nincs is helye ott, szedje le. Jöhet a lepontozás....
2014. jan. 13. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.