Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta ezeket a barátomra az anyukám? 18/L
2 hónapja tart, hogy hivatalosan is együtt vagyunk a barátommal Ő 23 éves. Múlt héten járt nálunk először azóta már háromszor is volt itt, tegnap is eljött délután.
Mikor utána anyuval beszélgettem róla akkor megsimogatta az arcom és azt mondta, hogy légyszives becsüld meg ezt a fiút mert ritka kincs. Mondtam, hogy jó oké, de nem egészen értem ezt miért mondta. Akkor most megkedvelte? Azért annyit még nem volt itt, hogy úgy megismerje. Bár tegnap amikor én délután lefeküdtem aludni mert beteg vagyok, akkor ők beszélgettek a nappaliba de nemtudom miről. Ez azért is furcsa mert ő még eddig egyik fiúmat sem szerette túlságosan, sajnos volt már egy pár :) :D Pedig volt köztük aranyos is.
Nana, azért nyugtával a napot, a pszichopaták köztudottan jók abban, hogy lenyűgözzék a környezetüket és nagyon jó első benyomást tegyenek emberekre, szóval attól, hogy valaki az ujja köré csavarja az anyósjelöltet, még simán lehet gáz!
Nem azt mondom, hogy ez törvényszerű, csak azt, hogy ennyiből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, hogy ha valaki tisztelettudó az anyukával, akkor az garantáltan tisztelettudó lesz a lánnyal is... a gyakorlatban számos ellenpéldát látni erre (sajnos). A feleségbántalmazók mind így kezdték...
Na de a lényeg: kérdező, a feltett kérdésedre egy ember tud kompetens választ adni és az anyukád. Ha érdekel, hogy miért mondta, amit mondott, akkor esetleg kérdezd meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!