Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kiszemeltem egy jo baratomra nyomult? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Egy idoben udvarolt nekem, de egyikunk sem lepet. Most egy nagyon jo kolleganommel furcsan viselkedik. Ugy, ahogy regen velem most vele feltunoen kedves, erdeklodik utana. Az orrom elott mind ezt. Kozben hozzam meg nem szol. Egyiknap jofej velem masnap ha szolok hozza sem valaszol, de neki csapja a szelet. Nem nyomulok ra csak ugy beszelek vele, mint ez elott egy nappal es mar nem ugy reagal. Attol, hogy mas tetszik neki meg hozzam lehet szolni. Hogyan kezeljem ezt? Nem er annyit, hogy a lanyt megutaljam, de borzasztoan zavar. Lehet szandekos?2017. jún. 26. 20:49
1/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom vegig nezni ezr, de muszaj. Kozben szegeny csak nem erti miert vagyok rossz kedvu
2017. jún. 26. 20:50
2/16 A kérdező kommentje:
Csaj nem erti.
2017. jún. 26. 20:51
3/16 anonim válasza:
Értelek, tehát egy időben udvarolt neked, de te le se sz@rt@d, most, hogy már nem neked csapja a szelet, zavar.
Így jártál.
4/16 A kérdező kommentje:
Nem en ...o sem lepett semmit. Udvarlas is eros, de latszott, hogy lehetne valami es megse. Van ilyen helyzet
2017. jún. 26. 20:55
5/16 anonim válasza:
Nyilván nem tesz minden fel egy lapra valaki, főleg egy olyan közegbe, ahol azért elég kínos egy visszautasítás.
Te "visszaudvaroltál"?
6/16 A kérdező kommentje:
Akkor meg volt mas az eletemben. O is tudta,de azt is, hogy mar vegere ert. Probaltam, de valahol elhalt ez a dolog. Lehet en is hibas vagyok..sot. viszont ez a helyzet igy nem jo. Kene megoldas igaxabol csak nem tudom mi.
2017. jún. 26. 20:59
7/16 anonim válasza:
Vannak ilyen ügyek, éppen nem jönnek össze a dolgok. Akkor te választottál, ez még nem jelenti azt, hogy sosem jöhet össze a dolog.
Viszont ha kiszemeltként írsz, akkor úgy gondolom, legyél "tökös" és beszélj vele négyszemközt, hogy akkor mi volt a helyzet, és most mi az ábra.
8/16 A kérdező kommentje:
Probaltam vele ma, de epkezlab valasz arra sincs, hogy "hogy vagy" csak morgott egyett..elotte meg a csajjal dumcsi..mondom hat jo. Ket napja meg elhulyultunk. Ma ram se nezett. Direkt nem nezett ram
2017. jún. 26. 21:04
9/16 anonim válasza:
Elhiheted nekem,hogy minden,amit ez a srác csinál,egyszerre szándékos és ösztönös is.Egyrészt meg akar bántani,másrészt ettől függetlenül is a farka vezeti.Nem fogja érdekelni,neked hogy esik.Elárulom,hogy a kolléganődet sem.Hab a tortán,hogy valószìnűleg nem ez az egy eset lesz,amit végig kell majd nézned,és mindenki pont le fogja szarni,te mit érzel.Úgyis te jössz ki rosszul belőle,ez nem fog változni,míg együtt dolgoztok.Amúgy ne szólj mindezért,úgyis téged fognak elmondani mindenféle bolondnak,meg te leszel a szar.Ha rám hallgatsz,csendben elfordítod a fejed...Van,akinek nem megy,nekem sem ment.
10/16 A kérdező kommentje:
Koszi hat remelem sikerul valamit kitalalni.
2017. jún. 26. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!