Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegye? Mi ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegye? Mi ez?

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem.. Talan az elejen... elkezdtem ismerkedni egy sraccal par honapja... eleg sok kozos program colt de ugy beszeltuk meg h igazabol nem eroltetunk semmit... hagyjuk had alakuljon mert o az elozo kapcsolatahoz ugy allt hozza h most bele ad apait anyait s aztan a csaj csalta orrba szajba.. viszont.. oke nem siettetunk el semmit de mar a masodik talalkozasunkor bemutatott az anyukajanak.. aztan en is bemutattam.. egyutt aludtunk nem kell mondanom h volt szex is.. utana is ugyanugy keresett mindig megvarom h o keressen eleg sokat dolgozik s nem akarom zavarni igy ha van ideje mindig ir vagy felhiv.. eddig mindig irta h hianyzom h nagyon szeret velem lenni varja h lathasson.. viszont a mult hetvegen ment bulizni s en talaltam neki mondani h azt hittem ide ugrik majd egy puszira mivel ugye irta h hianyzom neki.. s o annyit mondott h miert kell ezt? O rohant egesz nap.. nem igy tervezte mondtam h nincs semmi gon.. csak otlet volt.. na ezek utan ugy Volt h masnap nalam alszik.. jott az uzenet h nyugira van szuksege s alvasra megertettem de aztan este jott egy uzenet h ne haragudjak de ossze kell szednie magat valaszoltam h nem haragszom.. aztan nem beszeltunk 2napig.. s mar felhivtam h mi a helyzet h van.. es kiborult a bili.. azert nem beszelt velem mert azt gondolta en szamon akartam kerni vagy lelkiismeret furdalast akartam okozni azzal h megemlitettem h egy puszira odaugorgatott volna hozzam.. elmagyaraztam neki h nem ugy ertettem ahogy neki ez lejott es bocsanatot kert h felre ertett.. azota szent a beke.. de erzem s latom is h valtozott valami.. de kerdezem en ha nem kellek neki vagy bem erdeklem mar ugy miert nem mondja l? Mindtam neki h azzal sincs baj ha mar nem kivancsi ram de ne tunjon el mert annak sincs ertelme.. azt mondta szo nincs ilyenrol csak felre ertett.. szerintetek? Erdeklem? Probaljam en is keresni? Vagy hagyjam? Valaki valami otlet? Koszi elore is a valaszokat...

2017. jún. 22. 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem keressed, érdeklődj utána mivel azt mondta hogy nincs olyanról szó hogy már nem érdekled őt.Ne talán továbbra is éreznéd, hogy mégis csak változott valami akkor te is éreztesd vele azt, hogy valami nem oké úgy mint ő. De mindenképpen el kell mondanod neki ha valami nem "tetszik" a kommunikáció nagyon fontos. Nem jó semmit sem a szőnyeg alá seperni.
2017. jún. 22. 21:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem értem, ilyen szituációkba minek belemenni?

Én is azt kérdezem, mi ez?

Mert ez még csak nem is egy egészséges szexkapcsolat, ez valami mix, a kapcsolatok legrosszabb oldalaiból, két aztsetudjamitakar embertől.

2017. jún. 26. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!