Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit naivan hangozhat, de szerintetek, létezhet olyan szerelem, mint a Grace klinikában Meredith és Derek kapcsolata, hogy egy férfi szeressen egy lelkileg sérült nőt? Vagy talán éppen ez tegye vonzóvá a nőt a férfi szemében?
Szóval,hogy pont azért szeresse a nőt,mert ilyen?
Előre is köszönöm.
Igen? Ez jó..
Azért kérdeztem,mert azok a férfiak,akikkel eddig én találkoztam,egy idő után,megunják ezt a dolgot és feladják.
Szorongásos depressziós személyiségzavarral küzdök, emellett volt/van egy komolyabb étkezési zavarom, ha bármilyen stressz ér sírok és bántom magam, a barátom nagyon szeret és egy éve pátyolgat. Igen, vannak ilyen pasik.
A sorozatot sajnos ennyire nem ismerem.
Szia!
Jó ezt hallani,hogy vannak ilyen pasik.Nagyon sajnálom a problémádat,komolyan.
Megkérdezhetem,hogy ő milyen típus? Úgy értem,ő is depresszióra hajlamos?
Mert érdekes,én olyasvalakire vágyom,aki határozott,kiegyensúlyozott és magabiztos-nyilván a biztonságérzet miatt,hogy úgy érezzem,valaki oltalmaz-de ugyanakkor mégis megértsen,hogy én miért vagyok ilyen és ne tartson totálisan örültnek,ahogy sokan mások,akik szerint,ezek a típusú,átlagnál érzékenyebb emberek,csak unatkoznak és nem tudnak mit kezdeni magukkal,ezért depresszióznak folyton.
6. vagyok
Ő az a tipikus extrovertált "partipasi". :D Teljesen kiegyensúlyozott, ugyan vannak rossz napjai, de sose billen ki az egyensúlyból.
Néha persze ő is nehezen viseli, volt olyan, hogy üvöltve sírva kérlelt, hogy egyek már az ég szerelmére egy falatot, vagy arra jön be, hogy megint a hajam tépem és zokogok a kádban, ne adj isten vissza kell rángatnia az utcáról, nehogy hídba vessem magam.
Igen, kezelt pszichológus, de már csak akkor járok vissza, ha nagy a baj. A barátom szerint ez édeskevés és azt hiszem igaza van, de sajnos nem vagyok egyelőre abban a helyzetben, hogy ezen változtassak.
Persze neki is vannak hibái, mint mindenkinek, de ettől függetlenül mindig számíthatok rá, teljes mellszélességgel áll ki mellettem, véd meg a világtól és ha kell, önmagamtól.
Nagyon jól tudom, hogy a legtöbb pasi negyede ennyit se tűrne el, hatalmas szerencsém van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!