Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegye túl az ember magát egy ilyen dolgon?
Figyelt kérdés
Randiztunk, aztán később megerőszakolt, azt mondta hogy ne mondjam el senkinek, én elmondtam, később facen ráírtam azt mondta járni akar aztán 2 napig nem írt én pedig ezután írtam mit gondolok róla akkor már nem is válaszolt. Úgy volt ma találkozunk. Sajnáltatta magát hogy őt a barátnői mindig átverték így meg úgy én meg már elhittem hogy van benne némi emberi.. hogy talán azért lett ilyen, és most lehet terhes vagyok miatta vagy akármilyen bajom lehet, de minden ellenére akár milyen rosszul bánt velem bele szerettem. Nem tudom elfelejteni akár mekkora fájdalmat okozott nekem, de ő már semmit se akar csak kihasznált és játszott velem majd elvette a legfontosabbat amit éveken át az igazinak tartogattam, méghozzá akaratom ellenére a kocsijában. Mivel erősebb volt nálam nem bírtam ellene tenni. Nem volt nálam semmilyen védő eszköz.. mivel bíztam benne hogy nekem nem ártana. Mégis megtette és aztán eldobott. És azóta minden nap csak sírok mert minden eszembe jut ennyire még nem fájt semmi pedig sokat szenvedtem már így is.2014. nov. 16. 11:37
1/4 anonim válasza:
Ahha....na ha csak szerintem kamu kérdés akkor nincs több kérdésem
2/4 anonim válasza:
Először is ha ez tényleg megtörtént volna utána nőgyógyászhoz kellett volna menned 72 órás tabi és feljelentés. Ezt még a legostobábbak is tudják. Nem az hogy jaj te még keresed meg beszélsz vele.. meg szereted!? Én tuti jól meg is verettem volna a csávót. Egy ilyen dolog után senkit se lehet szeretni még az sincs hogy éveken át lelki terrorban tartott amitől semmit nem mersz lépni
3/4 anonim válasza:
Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés: 1 férfi hogyan erőszakol meg egy nőt? Tegyük most félre, hogy pisztolyt tart a fejéhez, vagy kést a torkához, maradjunk a klasszikus esetnél. Elég élénk a fantázim, de nekem sehogy sem áll össze a kép. Egyik kézzel lefogom a csaj két kezét. Másikkal befogom a száját. A harmadikkal leszedem róla a bugyit. De gyárilag mindenkinek csak két keze van. Nem?
4/4 anonim válasza:
Miquel - a barátom meg a barátai néha pont ezen filóznak, és ugyanerre az eredményre jutnak. Ha nincs kényszerítő eszköz, akkor - hacsak nem moccanatlanná dermed a lány ijedtében - hogyan lehet csinálni?
Kérdező: kamuduma, vagy iszonyat hlye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!