Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Korai az osszekoltozes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai az osszekoltozes?

Figyelt kérdés

19eves lany vagyok es ossze szeretnek koltozni a baratommal,de a szuleim korainak tartjak.szerintetek?

4 eve vagyunk egyutt :)

2017. jún. 20. 00:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es válaszoló!

Nem igazán értem a problémádat. Amikor én össze jöttem a párommal 15 éves voltam, most vagyok 24. Két éve jegyben járunk, össze költöztünk (Egyenlőre a két egyetemet fizetjük meg miegymás, nincs lóvé esküvőre. ). Soha nem volt szünet, nem voltunk fasírtban, haraggal sose váltunk el, mindig mindent azon melegében megbeszéltünk (ha ugyan volt). Lehet ám intelligensen is kezelni egy párkapcsolatot attól, hogy fiatal vagy. Másoknak felnőtt fejjel sem megy.

2017. jún. 20. 20:34
 12/14 anonim ***** válasza:

11-es,

9-es vagyok.

Nem írtam olyat, hogy ez MINDENKIRE, aki hasonlóképpen van 101%-ig igaz.

Vannak mindig kivételek, de úgy gondolom, hogy ők vannak kevesebben.

Lehet, a tiétek is ilyen... vagy a kérdezőjé. Ezt mindig az idő dönti el.

A tapasztalataim alapján és az ismerőseim példáiból merítve azt gondolom, hogy akkor méretik meg egy kapcsolat igazán, amikor igen komoly dolgok kerülnek előtérbe, ami vagy nagyon összekovácsol vagy szétválaszt...

Akár tartósan, hónapokon át edzve az ember idegeit, legyen az egy krízishelyzet, olyan probléma, amihez mindkét fél aktívitása ugyanolyan mértékben fontos. Teljesen más az, hogy nyilván rávágja az ember: "persze, hogy megoldanánk", de más meeg is élni és gyakorlatban megélni.

... nem csak a napi rutin vagy 1-2 tányércsapkodós összekapás, és a párkapcsolat lekomolyabb próbája: egymás megszokása után is fenn tudja e tartani az érdeklődést a másik iránt a két fél, vagy elkezd a langyos vízbe merülni úgy a kapcsolat, hogy észre sem veszik, mert mindketten tök kényelmesen vannak abban a hitben, hogy " van egy biztos pontom"... de közben már lélekben mindkettő máshol jár, csak szr beismerni, meg ugye..kényelmesebb is.

2017. jún. 21. 06:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.termesztesen tisztaban vagyok azzal, hogy nem ő fog eltartani, es nem is várom el tole.En is dolgoznék tanulás mellett.és 3-an laknank egyutt,igy megkevesebbet kellene fizetnunk.

Ugy dontottunk ha 1 ev mulva is minden rendben lesz kozottunk es a kapcsolatunk meg erosebb lesz,felelossegteljesebbekke válunk, akkor koltozunk ossze. :)

2017. jún. 21. 18:32
 14/14 KJUsul ***** válasza:

Unokabátyám 14 évesen ismerte meg a szerelmét. Ma 53 éves van 3 felnőtt és 1 iskolás gyerekük, azóta is boldogok ennyi.

Szóval ne félj belevágni! De még ha csalódnál is végül, még az is jobb, mintha meg sem próbáltad volna. Drukkolok, hajrá vágj bele!

2017. júl. 10. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!