Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai közel 5 hónap után meg kérni a barátnőm kezét?
Nem korai, ez még csak lánykérés. Arra pont jó, hogy a szándékod komolyságát tudasd vele, és ha ő is így gondolja, akkor biztos igent mond. :)
Pás pasi úgyis csak váratja a csajt a végtelenségig, te különbnek tűnsz.
En pl nem akarok evekig jegyben jarni. Ha megkernek a kezem egy even belul szeretnek hazasodni is.
szerintem korai.
de tobb info tenyleg jo lett volna.
Szerintem is nagyon korai.
A barátommal fél éve vagyunk együtt, ugyanazok az életcéljaink (munka, hobbi, gyerekek, stb), egymás családja is imád minket, minden passzol. Mégis, ha megkérné a kezem, nemet mondanék. Túl korai lenne.
Ha tudatni szeretnéd vele, akkor csak mondd el neki bátran. :)
18/L
Hatareset. Szerintem varj meg vele egy kicsit.
Nagyapam 2 HONAP utan kerte meg nagyanyam kezet es akkor gyorsan ossze is hazasodtak. Akkor voltak 19 es 20 evesek. Mar 45 eve hazasok. De nem ez a gyakori, sot a mai vilagban az is szinte mar csoda, ha osszehazasodik egy ferfi es egy no.
igen, korai.
még valószínűleg a rózsaszín ködös időszakban vagytok, amikor még nem zavarnak a másik kisebb-nagyobb hibái, de igazából még azt sem lehet mondani, hogy rendesen ismernétek egymást.
ráadásul még nagyon fiatalok is vagytok.. szép gesztus lenne, persze, de szerintem a házasság nem csak egy szép gesztus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!