Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szülők! Mit tennétek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők! Mit tennétek ha a lányotok bejelentené, hogy egy 20 évvel idősebb férfit szeret? Hogyan reagálnátok? Mire gondolnátok?

Figyelt kérdés

A szerelem kölcsönös, komolyan gondolja mind a két fél.Szinte teljesen egyformák...Tökéletesen összeillenek eltekintve azt a "kis" problémát hogy nem kis korkülönbség van köztük.

18L

2017. jún. 19. 13:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%
Semmit, mert minden aláaknázós próbálkozás felesleges és kontraproduktív. De nyolc szemmel figyelném a lányomat, mert 99%, hogy egy érett férfinak csomagolt infantilis hülyegyerek vagy szimplán kettyós a faszi. Egy deresedő halántékú, apa korba lépett felnőtt férfinak nem társa egy 18 éves lány. Lehet hogy egy-két patron erejéig kiváló, de nem egyenrangú fél.
2017. jún. 19. 14:07
 12/31 anonim ***** válasza:
88%

2 dolog lehetséges!

Vagy te vagy beteg vagy a faszi!Esetleg mindketten!

De valoszinuleg te,es neve is van a dolognak:apakomplexus

Nyilvan emberünknek bejön a friss hús,viszont

egy 18 éves kislánynak nem a 20évvel idősebb,lassan kivénhedt hapsikkal kell együtt lenni,még akkor sem ha bedobják ezt a "sajat korosztályommal még beszelgetni sem tudok" kifogast!

2017. jún. 19. 14:30
 13/31 anonim ***** válasza:
76%

Elboritja az agyad a kod + nagyon kislany vagy meg, a pasas meg ezt ki is hasznalja. Szerelem... Kerlek...

Akkor miert is nem vallal fel, minek titkolozni? Ja, mert o megse gondolja annyira komolyan. Kalandnak indult, kaland is marad neki, csak te megeszed.

Nagyot fogsz koppanni, ha veletlen megjon az eszed. Vagy majd akkor, ha "kioregszel" es lecserel egy fiatalabbra.

Kozel 40 eves ferfi es egy meg szinte gyerek lany kapcsolata nem normalis, barki barmit mond.

2017. jún. 19. 14:49
 14/31 anonim ***** válasza:
91%
Jaj, örülök, hogy még van ilyen. Mikor 22 voltam, volt, hogy egyszerre négy ilyen naiv 18- 19 éves csajt tartottam egyszerre, váltották egymást. Kb meleg volt a kilincs, mikor jött a következő. Ők is azt gondolták, hogy tökéletesen összeillünk, előadtam nekik a szokásos "jaj, olyan jó veled beszélgetni, érettebb vagy a korodnál", aztán húzhattam is le a bugyijukat. Kérdező, pesti vagy? Felvehetnénk a kapcsolatot, pont gondoltam rá, hogy újra kéne gyűjteni e célra csajokat.
2017. jún. 19. 15:24
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Naív kislány vagy. 37 éves pasasnak már van elég tapasztalata, hogy tudja, hogy kell bánni 1 lánnyal. Viszont ez csak rövidtávon fog működni.

Valószínű az ellenkezőjét hangoztatják neked, de te még 1 korodbeli szintjét sem igen ütöd meg, ha ilyenbe képes vagy belemenni.

2017. jún. 19. 16:00
 16/31 anonim ***** válasza:
Eltávolítanám a pasit az életéből. Ha nem tetszene a lányomnak ez, akkor szélnek ereszteném őt.
2017. jún. 19. 16:35
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Te egy naiv apakomplexusos lány vagy, akit nem volt nehéz elcsábítani.

Kalandnak indult? 18 évesen? 18 évesen örülnek az emberek, ha van párkapcsolatuk, te meg kalandoztál egy apád korú emberrel gyereklányként.

Pozitív : Ennél lejjebb már nem nagyon lehet süllyedni, szóval csak felfelé vezet út!

2017. jún. 19. 16:38
 18/31 anonim ***** válasza:
69%

Engem kitagadtak, elhordtak mindennek és tagadják a létezésem mai napi, 23 év korkülönbség miatt.

Majdnem 19 voltam amikor megismertem a férfit, 2 évig csak úgy voltunk, nagyon féltem, hogy mi lesz, ha kiderül, de fülig szerelmes(ek) voltam(tunk). Majd elmondtam otthon, először tiltani akartak, majd amikor látták, hogy nem megy nemes egyszerűséggel kidobtak.

Most töltöttem a 25-öt, a kapcsolatunk azóta még erősebb.

Persze lehet mondani, hogy most még az, de majd megbánom. Eddig egyetlen percet sem bántam.

Békülni is próbáltam a szüleimmel, de reménytelen a helyzet.

Remélem neked sikeresebb lesz.

Sosem kértem, hogy fogadják el, csak azt szerettem volna, hogy törődjenek bele, próbáljuk megoldás találni, de nem akarnak rólam hallani.

Mindenesetre nagyot csalódtam a szüleimben, hogy csak így el tudtak dobni.

2017. jún. 19. 16:40
 19/31 anonim ***** válasza:
65%

#18: Ők meg benned csalódtak, no? Szerinted nekik könnyű volt? Az a szomorú, hogy inkább a "párodat" választottad, mint a szüleidet. Te legalább annyira eldobtad őket, mint ők téged.

Ez a kapcsolat nem biztos,hogy "örökké" fog tartani, viszont a szülők mindi szülők lesznek. Vagyis azok lettek volna, ha nem így alakítod.

2017. jún. 19. 16:55
 20/31 A kérdező kommentje:
Nem a szülők döntése kell legyen, hogy kivel akarod élni az életed, semmi sem biztos és semmi sem örök...
2017. jún. 19. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!