Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő aki összejönne egy olyan férfival aki keveset keres nincs lakása sem autója nem is néz ki jól viszont normális rendes ember?
42/F vagyok.
1: Azért hazudnak, mert védik a nők becsületét.
Biztos van/lesz egy pár hölgy, aki igazat mond, de mivel nem lehet leellenőrizni, ezért nyugodtabb a lelkük, ha szépeket mondanak, mintha kereken kijelentenék, hogy igazam van.
2: Tapasztalatból beszélek. Nekem is sokan mondták már, hogy á nem számít a pénz, kocsi, saját lakás, de amikor mondtam, hogy oké, akkor járjunk, akkor mégis számított. És inkább egy nem rendes, nem normális autós, lakásos, pénzes férfival jöttek össze.
3: Az emberek szeretnek vitatkozni. (Én is.)
Kedves kérdező!42/F vagyok. Privátban kellett volna írnom, bocs! Úgy felhúztam magam, hogy elfelejtettem. De remélem így is megtalálod a válaszomat.
Nekem nincs autóm, jelenleg nincs pénzem, de van lakásom, és jól nézek ki +normális vagyok.Nincs senkim.
De most jön a lényeg!
Öcsémnek(35)van autója, 2 darab! Nem lakása van, hanem háza. Ausztriában! Pénze is van. Sok. Nagyon jól néz ki, és nagyon rendes, kedves! Neki sincs senkije! Egyikőnk sem meleg!
Hölgyek ne érdeklődjenek felőle, már nem kíváncsi rájuk!
Van kocsim, házam, normálisan nézek ki és normális vagyok. 4 éve egyedül.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!