Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire számíthatok? 24/F 20/L
Van egy lány, aki régóta tetszik, sosem jöttünk össze, csak barátok vagyunk. Évek óta ismerem. Most kicsit aggódok, elveszítem. Amúgy lehet modellkedés témájába kellett volna írnom, de azt hiszem ebbe a kategóriába mégiscsak jobban tartozik. Szóval ő egy elég magas lány, úgy 180 cm körül lehet. Régen, a gimi alatt volt rajta anyag. Nem volt duci soha, de volt combja, feneke, pici pocija. Aztán, a gimi után nagyon lefogyott, iszonyat csont és bőr volt a lába meg a karja. Na, azért nem egy anorexiásra kell gondolni, csak egy nagyon sovány lányra. Elvileg azért volt mert beteg volt, akkor adta le gyorsan, utána meg, gyors az anyagcseréje, nem szedte vissza, meg elfoglalt volt, rendszertelenül evett. Bár olyan is volt, hogy sok egészségtelen szemetet evett, mégse jött rá semmi. Na mindegy, már egy éve hogy ebben a sovány állapotában volt, amikor rájött, hogy ezekkel az új centikkel és magassággal elmehet modellnek. Talált is magának egy állítása szerint jó ügynökséget, aki csak professzionális nemzetközi modellkedéssel foglalkozik, egyáltalán nem húznak le pénzt, mert az ügynökség áll minden költséget. Valami csóka a feje, vele találkozott meg minden. És most elvileg a modelljük lesz, vagy már az is, nem tudom, hamarosan itt hagyja Budapestet. Úgyhogy most edz otthon, meg nagyon egészségesen táplálkozik, és én látom rajta a változást, most nem olyan sovány, inkább csak szupervékony, de izmos. Eddigi állapotai közül így tetszik a legjobban.
De félek hogy elveszítem a barátságát. Amúgy ez nagyon ciki írnom, hogy a barátságát, mivel ugye nem titok, a célom összejönni vele. Kérdésem, hogy szerintetek ezzel az új dologgal együtt végképp nem tudok majd összejönni vele? És a barátságunk is veszélyben van? Nagyon fájna, ha megszakadna köztünk a kapcsolat, beszippantaná a külföldi csillogás, vagy hogy mondjam. Meg féltem is, hallottam rémtörténeteket, hogy topless lebujban végzik, mikor nem kellenek modellnek. Nagyon tetszik az új ő, de közben az ideg kiver tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!