Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti nem találkoztatok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem találkoztatok olyan emberekkel, akik nem tisztelik, nem ismerik a tényt hogy létezik egyéni ízlés, preferencia emberek terén, és érzelmek amik tökéletesítenek?

Figyelt kérdés

Szerintem egy csomó ember (nem feltétlenül itt, hanem csakúgy a nagyvilágban) nincs tisztában az egyéni preferencia, egyéni ízlés fogalmakkal, illetve azzal, hogy a személyiség megismerése is vált a külső érékelésén, hát még az érzelmek, a szeretet, a szerelem.

Pl. egyszer egy barátnőm mondta egy lányról, aki a barátom egy jó barátjával jár, hogy meglepi hogy együtt vannak, az a lány így külsőre jobbat is találhatna. Nos, ez a barátnőm nyilvánvalóan az egyéni ízlés fogalmával nincs tisztában. Meglepett ez a gondolata, mert szerintem nem rossz pasi a barátomnak ez a jó barátja. Furcsa, hogy ő meg ennyire nem találja helyesnek. A szóban forgó emberke egyébként enyhén macis alkatú, fekete szakállas, szemüveges. A barátnőm barátja egész más, ő vékony, enyhén izmosodik újabban konditől, alacsonyabb, borotválkozik, amúgy szép esztétikus arca van, ez tény. Születéstől magyarként nevelkedő muszlim arab srác. Na most én egyik sráccal sem járnék ha úgy lenne, de attól még meg tudom ítélni, hogy egyik sem rossz a maga nemében. Egész mások. AZ egyiknek a feje, arca ami erős, mert kiemelkedően kellemes vonásai vannak, a másik viszont legalább magas, férfias, amit én személy szerint nehezen találok meg a barátnőm barátjánk külsőjében, belsőre azért férfias. Szerintem hiba a barátnőmtől bárkire ilyet mondania, egyszerűen csak más az ízlése. Az ő barátjával se járna túl sok ember, sőt a legtöbb nő ha megismerte volna a személyiségét, rég elhagyta volna, csak a barátnőm olyan, hogy ragaszkodik. Ezen kívül ha valaki egy be nem jövős emberrel van együtt, akkor nem azért, mert olyan jutott neki, hanem mert neki az a típus jön be. És nincs semmiféle "jobbat találhatna", mert számára az a jobb!

Egyéni preferencia fogalmával sincs mindenki tisztában. Ilyen apróságokra gondolok mint szőrös vs szőrtelen hímtag, szőrös vs szőrtelen mellkas, és nagy mell vs. kis mell férfiak esetében. Pl. volt hogy mondtam hogy nekem gyengém a szőrös férfimellkas, és le lettem hurrogva. Meg férfiaknál látom azt, hogy némelyik pl. egyáltalán nem is szereti a nagy melleket, jobban szereti a kicsitől közepesig terjedő mellméretet, és a gigadinnyéket kedvelő társai ezt gyakorlatilag el sem hiszik nekik. Ilyenkor az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy gyakran magyarázat sincs rá, miért kedveli az ember ezt vagy azt jobban mint a másik, adott esetben népszerűbb dolgot. De jobban kedveli. És ha neki olyannal van dolga, amilyet kedvel, akkor nem arról van szó, hogy olyan jutott, és megelégedik vele, hanem direkt olyat választott, mert az az ami kell neki.

És végül az érzelmek megszépítése, hát igen. Ha már kialakult a szerelem az emberben, végképp az adott másikat fogja szebbnek, jobbnak találni a többinél. Szóval olyankor meg már igazán hiába minden beszólás. Mégis, pont itt is gyakorin találkoztam azzal a jelenséggel, hogy valaki azt mondta, én csajom/pasim jobb, szebb, helyesebb. És egyből ment az ugatás ja persze megnézném én... Nos, lehet hogy külső szemlélő számára is helyesebb, de ha a külső szemlélő számára nem is, attól még neki lehet, egyrészt a személyes ízlése miatt is, másrészt meg, mert már szerelmes belé, nyilván óriásit szépít a külsőn az érzelem. Nekem is volt már ilyen, hogy pasitéma volt, női és külön férfi társaságban is, és ha őszinte vagyok, mindig ugyanarra gondoltam, a barátom helyesebb, izmosabb, vonzóbb sokkal. Szóval nekem is aztán hiába... Ha nekem ő a tökéletes, és vele is járok együtt, akkor ez így kerek egész. Mint ahogy megannyi párnak a földön, akiknek a számára a társuk a tökéletes. Beszólás helyett örülni kéne hogy aranyosak együtt, megtalálták a párkapcsolati boldogságot, az élet egyik nagy kincsét.

2017. jún. 13. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Jó,hogy ezt így látod ilyen fiatalon

(mert fiatal vagy úgy gondolom).

Sok ember sajnos csak a külsőségek alapján ítélkezik,pedig ez nagy hiba.

Sok mindent láttam,tapasztaltam az évek során de hiába az új divat,vagy modern világ egyes emberek szemlélete még mindig földhözragadt,ócska és felszínes .

Örülök,hogy te kivétel vagy.

2017. jún. 13. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt én inkább fel se hozom, hogy mi van, ha valakinek a hátsó sorban ügetnek az olyan dolgok, hogy szőrös a melle a barátjának vagy sem, vagy hogy mekkora a barátnője melle, mert teljesen mások a prioritások számára. Pl. fontosabb neki, hogy érzékeny legyen vagy kitartó vagy hogy tud-e főzni vagy szerelni, valakinek meg mondjuk ez a tökmindegy.

Nem vagyunk egyformák valóban.

2017. jún. 13. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Szinte csak ilyeneket ismerek.
2017. jún. 15. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!