Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan, hogy valaki teljesen hetero, és mégis a kedvenc hírességei mind nők voltak, akikért őrülten rajongott? (bővebben lent)
Egyik volt sulistársamról van szó,akivel jóban voltam annak idején,de mostanában nagyon bejön.Heteronak vallja magát,de a nagy kedvencei eddig mind nők voltak,akikért nagyon tudott rajongani,és annak idején mesélte nekem,hogy megcsókolná az egyik kedvencét,aki amúgy nő.Akkor volt 19 éves.
Később rákérdeztem erre,akkor azt mondta,hogy akkor még gyerek volt.Csak nekem fura?Vagy ez normális bizonyos korban?Én nem tudom,mert bejönnek a nők jó ideje,így a saját tapasztalatomra nem tudok építeni. :D
Még pasija nem volt,tudom,hogy valaki bejött neki nemrég,azt mondja sosem vonzódott nőkhöz.Szerintetek nem különös?Lehet,hogy biszex,csak még ő maga sem döbbent rá,mert nem közeledtek hozzá úgy,és nincs tapasztalata?Márciusban tölti a 22-t egyébként.
Tényleg?Akkor lehet az én volt sulistársam is mégis biszex lehet,csak még ő sem döbbent rá?
Nem az szerintem.Érett gondolkodású,elég komoly,szeretne majd gyereket is.
Te vagy az a kérdező aki a napokban tök sok kérdést tett fel?
Megpróbálok tanácsot adni:
ha a lány hetero, hagyd békén.
Azok alapján, hogy mennyire kétségbeesetten teszed fel egymás után a kérdéseket, csak az bizonyos, hogy úgy érzed nincs esélyed és szeretnéd azt hinni, hogy van.
De ha még biszex is mondjuk, lehet be se jössz neki.
Szerintem lépj túl rajta és keress olyat, akinél egyértelmű és nem sakkozni kell a dolgokkal.
Egyébként a másik kettő választ köszönöm!
Harmadik!Tényleg?Ez meglepett.Nekem is inkább női kedvenceim voltak,bár volt már férfi is párszor,de értük nem olyan szinten rajongtam,mint a női hírességekért.
Igen, komolyan. :) Bár én nem a "hagyományos értelemben vett" hírességekért rajongom, hanem főleg pár koreai színészért, ami lehet kicsit hülyén hangzik.
Női kedvencem is csak olyan van, aki tényleg baromi tehetséges, nem feltétlen a külseje miatt, hanem mert tényleg ért a munkájához. De ezek inkább plátói, mintsem igazi érzések. Szerintem ilyen szinten olybá' mindegy a neme a hírességnek.
Rajongani szerintem bárkiért lehet, biztos példaképet lát ezekben a nőkben, és hozzájuk hasonlóvá szeretne válni. Ettől még nem lesz leszbikus, csupán könnyebb azonosulnia egy vele azonos nemű egyénnel, ami teljesen érthető és természetes. Hogy csókról is beszélt velük kapcsolatban, az valóban árulkodhat némi érdeklődésről a nők irányába, de valószínűleg nincs ez nála olyan szinten, hogy egy-egy részeg smacinál többet megengedjen magának lányokkal.
Tehát ja, én simán el tudom képzelni, hogy alapvetően hetero (mondjuk Kinsey 1).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!