Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 éve együtt vagyunk; elment iszogatni a nő munkatársával(nekem azt hazudta hogy munkahelyén van és kizárólag pasik vannak ott), miután hazaértek mindketten felhívta hogy hazaért e, kérdezte tőle h fogat mosott e meg h átöltözött e meg h holnap reggel is felhívja h ne aludjon el meg képet is küld neki(magáról) meg kicsit azért hallani h "rá vannak izgulva egymásra". Erre azt mondta h nm feküdt le vele és felejtsem el, nem tudom mit csináljak
2017. jún. 10. 23:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogyha nem hajlandó megbeszélni a dolgokat, akkor vége.
2017. jún. 10. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:
MÉG nem feküdt le vele. egyébként meg..fogat mosott,átöltözött..jajj anyukám téged átbaszarintottak. valószínűleg csókolóztak/kinyalta illetve vagy szexeltek vagy ölelgették és fogdosták egymást ha ruhacserét is kért [hogy ne vedd észre basszus]
2017. jún. 10. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
5%

még nem feküdt le vele valószínűleg,mert amit írsz az a beoltási fázis.

dugás után már le se sza-rjuk,meg nem telefonálgatunk ennyit.

amit tennék a helyedben-

diéta,ha van felesleg,szexi fehérnemű,szex terén a nem és most nem száműzése a szótárból,havi 1 fodrász,havi 1 kozmetikus,igényesebb öltözködés.

2017. jún. 10. 23:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Neeem nincs feleslegem és az utóbbi időben mindig ő hárította a szexet, fehérneműből pedig nincs hiány. Azt mondta megbánta, de nem tudom, együtt dolgoznak; nem tudom hogy vele maradjak e ...
2017. jún. 10. 23:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom... Nem arról van szó, hogy nem lehet elmenni ellenkező neművel szórakozni, én is iszogattam már a fiú haverjaimmal miközben volt párom, de ennek vannak szabályai, pl. tájékoztatjuk a másikat. Nem maradnék csendben ezek után.
2017. jún. 10. 23:49
 6/6 Fish1 ***** válasza:
100%

Hárítja a szexet és csapja a szelet egy másik nőcinek. Szerinted?

Vagy ülj le vele és beszéljetek, hogy mi nem jó a kapcsolatotokban, vagy ha már késő, akkor küldd el.

2017. jún. 11. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!