Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok lányok, általában hány ellenkező neművel beszélgettek a neten egy nap?
Figyelt kérdés
Illetve ha nem heteroszexuális vagy, akkor az általad potenciálisan előnyben részesített nemre gondolok. Kérlek a nemetekkel és korotokkal válaszoljatok, de az utóbbi nem feltétlen szükséges.2017. jún. 8. 22:49
1/20 A kérdező kommentje:
A tinder nem számít, ha csak nem minden nap dumáltok. 😃
2017. jún. 8. 22:50
5/20 anonim válasza:
Az exemmel szoktam van, hogy naponta, van, hogy hetente.
30/f
6/20 anonim válasza:
Változó. Nem párkeresési célzattal van hogy naponta 2-3 ellenkező nemű barátommal is kommunikálok van hogy napokig nem beszélünk. Párkeresési célzattal egyáltalán nem. Ezen kívül párommal de vele se minden nap.
21/l
7/20 anonim válasza:
Én anonim fórumokon szoktam lógni, ergo fogalmam sincs! 28/F
8/20 anonim válasza:
Szerintem én aránylag 80-20%ban beszélgetek lányokkal és fiúkkal.
Sokkal több lánnyal beszélgetek facebookon, mint fiúval.
Van, hogy észre veszem, hogy 4-5 ablak nyitva van, akikkel éppen beszélgetek, és mindegyik lány.
Van, amelyik exem (még 9-dikes koromból), van amelyikkel csak kavartam még régebben, de jóban vagyunk.. .van, akivel együtt iszom és barátok vagyunk.
semmi párkeresés.
20 F
9/20 A legrosszabb válasza:
Heti bontásban talán 2-3 nővel és 10-12 férfival. (33/F)
10/20 anonim válasza:
Családdal messengerezek, azon kívül csak fórumozok, azt nem mondanám beszélgetésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!