Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőként elkerül a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként elkerül a szerelem?

Figyelt kérdés
A környezetemben sokan boldog párkapcsolatban élnek, sokan elvannak jegyezve, én meg még mindig egyedül vagyok, számtalanszor átverve. Lehet sosem talál rám a szerelem? 21N
2017. jún. 2. 17:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok sajnos! DE! Nekünk is eljön :)

19/L

2017. jún. 2. 17:13
 2/15 anonim ***** válasza:

Ebben a korban a "pasik" csak ki akarják használni a nőket:(

Környezetemben a lányismerősimet nostanábam csúnyán kihasználták.

Szépen felszívódtak a csávók,miután megkaptál amot akartak.

Nem sok "férfi"akar 21évesen megállapodni.

Csak szórakoznak.

Ezért jobb idősebb pasikkal ismerkedni.

És itt nem a pénzről.beszélek. hanem az érettségről.

A lányok hamarabb érnek meg, egy 21 éves fiúra nem is tudom azt mondani,hogy.férfi.

2017. jún. 2. 17:36
 3/15 anonim ***** válasza:

Ne is mondd :)

Délelőtt láttam egy nagyon aranyos párt, ahogy a lány hozzábújt a barátjához és érződött a jelenet meghittsége, miközben a szobámban szólt a Kinn áll Gézu, meg utána a vasvillás Piroska. Az olyan pillanat volt. Eszembe jutott, hogy tavaly ilyenkor milyen boldog voltam, mert másfél évesek lettünk az akkori párommal, akivel persze már elmúlt minden és azóta sem voltam annyira szerelmes és tudja a fene, mikor leszek megint az. Szóval nálam sem igazán dúl a love.

De rajtad múlik, hogy egyedül mennyit hozol ki ebből az időszakból, párkapcsolaton kívül is rengeteg olyan területe van az életnek, ahol sok sikerélményed lehet, pl. munka, tanulás, hobbik.

22N

2017. jún. 2. 17:50
 4/15 anonim ***** válasza:
38%
Lányok, ki kéne lépni kicsit az elefántcsonttornyotokból! :)
2017. jún. 2. 18:00
 5/15 anonim ***** válasza:
62%

21 évesen ennyire hogy lehetsz elkeseredett? És ti is válaszolók, miért vagytok ennyire negatívak?

Ez egy verseny? Időre eljegyzettnek kell, hogy legyél, vagy legalább kapcsolatban, különben bepókhálósodsz, és vénlányként tengeted mindennapjaidat?

Kezdem már nagyon unni ezt az oldalt... kezdek belefáradni a magyarázásba, és kezdem azt hinni, hogy ti a saját bizonytalanságotok rabjai vagytok. Pontosan miért kell mindenáron kapcsolat?

Számtalanszor átverve, és az még nem jutott eszedbe, hogy valamit rosszul csinálsz? Ennyiszer azt lehet csőbe húzni, aki hagyja!

Lányok, komolyan nem tudom mit mondjak nektek! Én csak megköszönöm, hogy ti nők vagytok! Ez már önmagában elég ahhoz, hogy boldogabb legyek, a többit megteremtem magamnak! :)

30/F

2017. jún. 2. 18:05
 6/15 anonim ***** válasza:
44%
Én is 21 vagyok és szintén nagyon nehezen találok párt, mert a 21-25 éves pasik közül nagyon kevesen akarnak kapcsolatot, azok sem épp jó pasik :/ Válogatós is vagyok nagyon, mivel csinos vagyok, sportos, egyetemista, szóval így nem egyszerű...de kitartás, ki kell élezni ezt az időszakot is, tanulj, sportolj, bulizgass :) Aztán úgyis rád talál a nagy Ő.
2017. jún. 2. 18:06
 7/15 anonim ***** válasza:
8%
Imreapnak igaza van. Utolsó, jót nevettem a rinyálásodon. :D Nem vagytok semmik. :D
2017. jún. 2. 18:08
 8/15 anonim ***** válasza:
#5 én ezért járok föl trollkodni :D sokkal szórakoztatóbb.
2017. jún. 2. 18:09
 9/15 anonim ***** válasza:
30 évesen megértem, ha ezen problémázol, de 21 évesen igazán nem vagy elkésve semmiről. Sőt, hogy "megnnyugtassalak", még a 30 éves nőket is gyakran átverik, vagy legalábbis átakarják verni. Az eljegyzések 90%-a pedig ebben a korban nem jelent semmit, csak kb kiírják a facebook-ra, hogy eljegyezték egymást, hogy mindenki lássa mennyire szerelmesek, de házasság nem lesz belőle, legalábbis kb 10%-ban.
2017. jún. 2. 18:20
 10/15 anonim ***** válasza:
19%
Tényleg nem akarok savazni egy nőt sem, de nem tudom miért hiszitek azt, hogy nektek alanyi jogon jár minden, mert vágás van a lábaitok között? Kivívtátok az egyenjogúságot, nos akkor ez az ismerkedésre nem vonatkozik? Csak a kész babérokat szeretnétek learatni és semmit sem tenni bele? Érdekes felfogás. Amíg azt nézed, mit kapsz ahelyett, hogy mit tudsz adni, addig nem véletlenül vagy ilyen szituációban. Akinek nem inge...
2017. jún. 2. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!