Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebből valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VWXYZZS kérdése:

Lehet ebből valami?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel kb egy hónapja ismerkedtem meg. Nagyon sok mindenben egyezünk ugyanazokat a dolgokat szereti amit én. Voltunk már együtt bulizni, koncerten stb. És mindig jól éreztük magunkat. Bemutatott már egy csomó embernek a környezetében, persze nem úgy mint a párját de egyértelmű volt a dolog. Nem olyan rég sor került az első ottalvós estére is és hát megtörtént minden ami ilyenkor szokott. Én rákérdeztem, hogy akkor most mi a helyzet de ő annyit mondott hogy nem tudja. Úgy érzi én túl komolyan veszem ezt a dolgot és ő még nem és lehet nem is fogja. Mit lehet ilyenkor tenni?
2017. máj. 31. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz semmit se tenni! És nem lehet ebből semmi olyan amire te vágysz. Lép ki ebből a dologból mielőtt még sérülnél. És még egy plusz tanács: szerezz egy másik csajt, és mutatkozz vele ez előtt:) megérdemli, lássa, hogy mit veszített. 27/n
2017. máj. 31. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Azt tudod tenni, hogy elkönyveled egy egyéjszakás buta libának és tovább lèpsz.

30/f

2017. máj. 31. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Igen, lehet belőle valami. Minek kérdeztél rá, hogy mi a helyzet? Férfiként a nem a te dolgod ezen gondolkodni, feltenni kapcsolat-járás témakörben a kérdéseket, agyalni rajta, címkéket akasztani kettőtök viszonyára. A te dolgod viszont találkozót, programot szervezni, meghívni rá a nőt, ahol találkoztok, jól érzitek magatokat, és előrébb vinni mindig egy kicsit, irányítani a helyzetet, majd fizikai lépést tenni (csók,kézfogás,érintés, szex), figyelve a reakcióit, jeleket. Majd ezt ismételgetni. Ha a nő ott tart, hogy komolyabban gondolja, szeretne exkluzív lenni, hidd el, jelezni fogja. Hagyj neki teret, nem chatelünk óránként, telefonálgatunk/sms-ezgetünk állandóan, mindenkinek van élete. Találkozó után elköszönsz, hagyod hogy benned is és benne is ülepedjenek a történések, dolgok, legyen idő megemészteni, gondolkozni a másikon, stb. Pár nap elteltével ismét keresed, ha addig ő nem keresett, és újabb találkozót szervezel, ennyi a dolgod.

Tehát ha a helyedben volnék, várnék jó pár napot, majd felhívnám hogy találkozzunk, és nem kérdeznék tőle többet ilyeneket, hogy "hogy állunk", "mit érez", "most akkor mi mik vagyunk", és ilyen feminin jellegű dolgokat.

33F

2017. máj. 31. 11:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Semmiképpen sem könyvelném el egy éjszakás buta libának mert attól azért távol áll a dolog nagyon is. Viszont 3-as neked nagyon köszi. Ezt még miért nem tudta nekem így elmondani soha senki...? Vagy miért nem jöttem még rá magamtól nem tudom, pedig túl vagyok már a 20-as éveimen.
2017. máj. 31. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:
3-ast felismertem írásstílusáról, az ő tanácsa aranyat ér tényleg. :) kérdező: fogadd meg!
2017. máj. 31. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért, mert a férfiak 97%-a egészen egyszerűen nem érti a nőket, teljesen mindegy, mit állítanak. Ennek rengeteg oka van, de nem fogok belemenni.

33F

2017. máj. 31. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!