Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretnék lefeküdni vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék lefeküdni vele, szerintetek helyén való lenne? Mit gondoltok az ilyen kapcsolatokról?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik nekem, kölcsönös a dolog. Tudjuk mindketten hogy hosszú távon nem lesz semmi. De nagyon jól érezzük magunkat együtt. (mindketten egyedülállóak vagyunk, de én elköltözöm Ausztráliába)
2017. máj. 22. 07:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenki akarja... mi a kérdés? Én nem értem miért kell ennyit gondolkodni ezen? Elmész. Te tudod. Ő tudja. Mégis mindketten akarjátok. Akkor meg? Amíg jó addig jó. Magadnak bonyolítod az életed.
2017. máj. 22. 07:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem önmagában nem rossz ötlet, ha kefeküdtök egymással, de azt is jalkuláld bele, hogy ez egy szorosabb érzelmi köteléket is létrehozhat valamelyikben, vagy min2tökben, ami utána "szenvedős "időszakot hozhat....
2017. máj. 22. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
utána feküdj le velem is
2017. máj. 22. 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem elítélendő. Felnőtt emberek vagytok, én simán aláfeküdnék a helyedben. Legalább szép emlék lesz, ha visszagondolsz rá.
2017. máj. 22. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!