Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más nő is érezte már úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nő is érezte már úgy, hogy nem igazán akar lefeküdni a párjával, mert elég ritka a rendes együttlét?

Figyelt kérdés
Szeretem őt nagyon, csak ez nekem egy kicsit kevès, nem igazán kívánom már a szexet, de őt magát ès az èrintèsèt igen.
2017. ápr. 10. 12:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hat...
2017. ápr. 10. 12:05
 2/16 anonim ***** válasza:
1%
Cuckoldrol hallottatok mar? Elegge fel lehet vele dobni az ellaposodott kapcsolatot :)
2017. ápr. 10. 12:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben ezt éreztem, mert úgy láttam, a párom nem igazán kívánja a szexet és elkezdtem magamat hibáztatni miatta.

Aztán rájöttem, hogy azért elő lehet belőle hozni, hogy kívánja és azóta jobb :)

Egyébként az is lelombozó, amikor úgy érzed, hogy neked kötelességed mindig szexelni, pedig ezt nem így léne felfogni

2017. ápr. 10. 12:15
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
2.: persze, attól lesz jó valakinek a párkapcsolata újra, ha azt nézi, hogy a párja mással kefél...gratulálok. Onnantól tönkrement az érzelmi alap
2017. ápr. 10. 12:16
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

4# Nah, ha fingod sincs mi az sose probaltad akkor ne okoskodj legyszives :)

Ha igazan van koztetek komoly es mely erzelmi kotodes es nem csak egy kamu erdek kapcsolatba vagy akkor felpezsditi a dolgokat mondjuk havi 1 ilyen alkalom.

Vagy tudom meg javasolni Kedezo a Swinger Clubbokat, vagy bevesztek pusz pasit, plusz not,rengeteg lehetoseg van.

2017. ápr. 10. 12:24
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
5.: felpezsdíti, ha nincs már köztetek érzelmi kötődés. Az a férfi/ nő, aki szereti a párját, nem tudja fájdalom nélkül nézni, ahogy más magáévá teszi, ebben megtörik a szeretet.
2017. ápr. 10. 12:27
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

6# Miert ne lenne erzelmi kotodes? Es akarmennyire szereted egy ido utan a szex el fog laposodni. A szex a megismerkedes utani hetekben marhara nem olyan mint mondjuk 5 ev mulva. Pont ez a fo oka a valasok es a megcsalasok tobbsegenek is, az unalmassa valo szex.

Az hogy kizarolag szexualis celra bevesztek egy masik ferfit vagy not attol te meg marhara szeretheted a parodat, meg kotodhetsz hozza.

De semmi gond jatszd tovabbra is az apacat, meg tekintsd a parod targynak amit csak te birtokolhatsz, csak ne lepodj majd meg ha a parod megunja az egeszet es a hatad mogott felre kefel ;)

2017. ápr. 10. 12:39
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

Tehát ha nem akarom, hogy a férjem a hátam mögött keféljen félre, akkor hagyjam, hogy az orrom előtt teszi, és közben nézem. Logikus...

Végül is sokkal egyszerűbb, mint az előjátékkal xarakodni, hogy a feleség is élvezze a szexet.

2017. ápr. 10. 12:44
 9/16 anonim ***** válasza:
57%
Akkor hajrá :) Csak utána ne lepődj meg, ha a nagy fene liberalista jobbra-balra dugunk, úgysem jelent semmit hozzáállásoddal szépen lelép a férjed a swinger partyn megismert nővel ;)
2017. ápr. 10. 12:45
 10/16 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, meg kell mondjad a párodnak hamarosan, hogy nem vagy elégedett az odaadásával, figyelmességével a szexben és tegyen változásokat ennek érdekében. Nincsenek elvárásaid, csak egy kis plusszt tegyen bele minden alkalommal. Viszont ezeket te is add meg neki, ne engedd te sem, hogy részedről sablonosak legyenek az alkalmak.
2017. ápr. 10. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!