Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is érezte már úgy, hogy nem igazán akar lefeküdni a párjával, mert elég ritka a rendes együttlét?
Egy időben ezt éreztem, mert úgy láttam, a párom nem igazán kívánja a szexet és elkezdtem magamat hibáztatni miatta.
Aztán rájöttem, hogy azért elő lehet belőle hozni, hogy kívánja és azóta jobb :)
Egyébként az is lelombozó, amikor úgy érzed, hogy neked kötelességed mindig szexelni, pedig ezt nem így léne felfogni
4# Nah, ha fingod sincs mi az sose probaltad akkor ne okoskodj legyszives :)
Ha igazan van koztetek komoly es mely erzelmi kotodes es nem csak egy kamu erdek kapcsolatba vagy akkor felpezsditi a dolgokat mondjuk havi 1 ilyen alkalom.
Vagy tudom meg javasolni Kedezo a Swinger Clubbokat, vagy bevesztek pusz pasit, plusz not,rengeteg lehetoseg van.
6# Miert ne lenne erzelmi kotodes? Es akarmennyire szereted egy ido utan a szex el fog laposodni. A szex a megismerkedes utani hetekben marhara nem olyan mint mondjuk 5 ev mulva. Pont ez a fo oka a valasok es a megcsalasok tobbsegenek is, az unalmassa valo szex.
Az hogy kizarolag szexualis celra bevesztek egy masik ferfit vagy not attol te meg marhara szeretheted a parodat, meg kotodhetsz hozza.
De semmi gond jatszd tovabbra is az apacat, meg tekintsd a parod targynak amit csak te birtokolhatsz, csak ne lepodj majd meg ha a parod megunja az egeszet es a hatad mogott felre kefel ;)
Tehát ha nem akarom, hogy a férjem a hátam mögött keféljen félre, akkor hagyjam, hogy az orrom előtt teszi, és közben nézem. Logikus...
Végül is sokkal egyszerűbb, mint az előjátékkal xarakodni, hogy a feleség is élvezze a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!