Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen ritka az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen ritka az olyan lány (vagy akár fiú is) aki igazán jól tud csókolni?

Figyelt kérdés

Én fiú vagyok, és eddig 6 lánnyal csókolóztam. Végülis senkivel nem volt rossz, nem akarok panaszkodni, mert imádok csókolózni, és szinte bárkivel nagyon jó (már aki tetszik egyáltalán). Viszont volt egy lány, akivel sokkal jobb volt mint bárki mással. Pedig őt nem szerettem annyira, vagyis még nem nagyon ismertem, mégis jobb volt vele, mint azzal akibe szerelmes is voltam. Csak ő tudott igazán jól csókolni. Mondjuk ő elég tapasztalt volt a kora ellenére (17), nagyon sok fiúval csinálta már. De igazából nem is a technikája volt olyan jó, nem csinált semmi különöset, csak nagyon lelkes volt, nagyon szenvedélyes, éreztem hogy kíván és be van indulva.

Szóval ez ilyen ritka hogy valaki igazán jól tud csókolni? Vagy csak nekem vannak különleges igényeim? Amúgy én nem tudom mennyire csókolok jól, lehet csak megfelelő partnerrel vagyok jó. Jó lenne megint úgy csókolózni, de félek sosem találok másik lányt, aki olyan jó.

2013. febr. 10. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet
2013. febr. 10. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges. Az én volt fiúm például irtó jól csókolt, bárkinél jobban, igaz még elfogult vagyok. Nyugi, várd az igazi Ő-t vele lesz a legjobb ;)
2013. febr. 11. 00:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Állítólag én nagyon jól csókolok:) Nem mondom meg, hány ember mondta ezt, mert én magam is szégyellem, kikkel össze nem smároltam. Jó kis ribi voltamT.T

Viszont pont azért, mert viszonylag tapasztalt vagyok e téren, észre kellett vegyem, hogy tényleg elég sokan bénák. Erőszakosak, nyálasak, stb.

A barátom viszont eszméletlen jól csókol.

2013. febr. 11. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!