Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is érezte már úgy, hogy nem igazán akar lefeküdni a párjával, mert elég ritka a rendes együttlét?
Figyelt kérdés
Szeretem őt nagyon, csak ez nekem egy kicsit kevès, nem igazán kívánom már a szexet, de őt magát ès az èrintèsèt igen.2017. ápr. 10. 12:03
11/16 A kérdező kommentje:
Megprobalok mindig beleadni, nagyon tetszik neki. Tegnap delelott egy kicsit beinditottam, este mikor hozzambujt (vegre) en nem tudtam mar rahangolodni. Ugy ertem hogy mar nem ereztem azt hogy annyira szeretnem. Hiaba gondolok ra ugy, nagyon szeretem es kivanom is, de ha a szexhez erunk mar nem erzem ugyanazt. :(
2017. ápr. 10. 12:57
12/16 anonim válasza:
Erika Berger, azért nem ártana elfogadni más véleményét! Attól még, hogy szerinted normális az a fertő amiben te valószínűleg részt veszel, add már meg a normális embereknek azt a lehetőséget, hogy viszolyogjon ettől:D :D
13/16 anonim válasza:
Berger Kisasszony'!
Lexopná a lovamat?-mert én meg erre indulnék be.
Segítségét előre is köszönöm!
Tisztelettel.' 37/F.
14/16 anonim válasza:
Beszélgess vele s kezdjétek szexuális életetek teljesen elejéről.
15/16 anonim válasza:
Nagyon jó ez a nagy szabad szelleműség, a szemem előtt csaljon meg a párom és még ehhez jó képet is kéne vágnom és örülnöm neki, na ez már tényleg a röhej és a szánalom legfelsőbb foka.
Ezzel nem oldasz meg semmit, csak rontasz.
16/16 A kérdező kommentje:
Red Vixen! Szóvá tettem egy hete kb hogy úgy érzem nem kívánja a szexet annyiszor mint az elején. Ő erre azt mondja hogy csak nem kerül szóba és ugyanúgy vágyik rám, lehet ezt mélyrehatóan kell átbeszélni.
2017. ápr. 10. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!