Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes valaki lefeküdni a párjával miután már nem szerelmes belé?
Sok helyen hallottam/olvastam, hogy a szerelem elmúlik. (véleményem szerint csak a lila köd, maga az őszinte szerelem nem).
Hogy tudtok utána még lefeküdni a párotokkal? vagy akkor már nincs is szex?
Én tuti, hogy olyannal nem lennék képes ágyba bújni, aki iránt úgymond csak megszokást érzek.
22/L
Es az egyejszakas kalandok? Vagy a szexkapcsolatok? Nincsenek erzelmek.
Az emlitett esetben legalabb valamikor volt szerelem...
Hudzonkét évesen még mindig a szőke herceget várod fehér lovon.
Majd ötven körül rájössz, hogy az élet nem így működik, de addigra már kicsit késő lesz.
Elárulok egy nagy titkot: a szexnek és a szerelemnek vajmi kevés köze van egymáshoz.
a szerelem nálam az, hogy ismerem a másikat, lelkesít a személyisége, és kívánom is.
ha elmúlik a kívánás, akkor inkább szakítok, és egyéjszakás, minthogy becsapjak valakit, aki bízik bennem.
ha az érzelmeknek és a szexnek nincs köze egymáshoz, akkor mivel magyarázzátok, hogy a nők kedve sokszor a csalódások, a meg nem hallgatás, a nemtörődömség, a lepisszegés miatt megy el?
Nem tudom. Én érzelmek nélkül soha nem szexeltem, de nem is fogok. Nem vagyok állat.
Sőt, nekem még olyankor sincs kedvem ágyba bújni lepedőt gyűrni, mikor épp megbántott a férjem...vagy csak épp tele van vele a hócipőm. Ez érzelmileg lezár ,leblokkol engem..ami automatikusan vonja azt is maga után, hogy testileg sem akarom a közelembe tudni.
#7: bar nem volt meg egyejszakasom, szerintem a szex nem ezeken az erzelmeken mulik. Szerintem az egyejszakasban az lehet a jo, hogy valaki csak rad koncentral, rad figyel, plusz biztos, hogy kivan, hisz nem lett volna kotelezo teged valasztani.
Mikor a parod lepisszeg, akkor ott mar nincsenek meg ezek az erzesek. Attol meg ugye a szerelem ott lehet, megsem megy a szex:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!