Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit jelent ha egy pasira azt mondják hogy aranyos? Nincs esélye nállatok?
Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 20:59
1/14 anonim válasza:
aranyos egy kutya szokott lenni.. neme gy pasi.
egyértelmű barátzóna.
2/14 anonim válasza:
Ez attól függ milyen szövegkörnyezetben használja.Mit mondott?
3/14 anonim válasza:
Én szoktam egy srácra azt mondani, hogy aranyos. Ja, és ő a barátom két éve ;(
4/14 anonim válasza:
Én is aranyosnak, cukinak mondtam a pasit aki bejön, igaz nem neki, mert ilyesmivel ahogy ő szokta mondani megsérteném a férfiasságát. Tehát nálam például jót jelent, de egyén függő
5/14 anonim válasza:
Nálam is jót jelent, de akkor ezt lehet félre értik? :/
6/14 anonim válasza:
Helyzetfüggő. Van akire simán azt mindom hogy aranyos (ez általában viselkedésre vonatkozik ,kedvességre,stb. de külsőre is vonatkozhat) és attól még ugyanannyi esélye van,sőt...
Van akire azt mondom hogy aranyos ,de ennyi. Ez is ugyanúgy lehet külső v belső.
Nem egy darab szó fogja meghatározni azt hogy ki iránt mit érzek.
7/14 anonim válasza:
az én szótáramban abszolút pozitív. DE. van az a barátzónás, nem helyes srác, aki amúgy szimpi, akinek mondanám hogy aranyos de esélye se lenne... de nála is pozitív jelző attól még, és komolyan gondolom. nálam az aranyos külső a kevésbé szerencsés, a cuki viszont pozitív. az aranyos belső viszont maximálisan pozitív, és ha a pasim nem aranyos belsőre, akkor nem a pasim.
8/14 Sunshinedoll válasza:
Hát van az, mikor a viselkedés aranyos, mert édes dolgokat csinál. Az imponáló, meg jó, és kedves, és annak van esélye.
Meg van, az amelyik külsőre aranyos, az mondjuk már nem biztos, hogy esélyes nálam. Mert úgy néz ki, mintha az öcsém lenne.
9/14 anonim válasza:
Hat en a pasimnak sokszor mondtam mar hogy aranyos.. :(((((
10/14 anonim válasza:
Hangsúlytól függ. Én használom arra a férfira is, aki bejön, ha valami kedveset tesz, és arra is, aki amúgy jó fej, de nem villanyoz fel úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!