Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nállatok mennyire baj vagy "rémisztő" ha egy pasi lelkizős?
Szerintem egyáltalán nem ijesztő, vagy baj, sőt nekem fontos, hogy az legyen, de nem mindegy, hogy mikor. Mikor megismerkedünk, akkor legyen időnk mindkettőnknek megnyílni, ne várja el, hogy én is hamar tudjak olyan dolgokról beszélni, ha nem vagyok az a gyorsan megnyílós típus. Eddig olyan rosszabb élményem volt, hogy egy srác rögtön ezzel nyitott, és nem értette, miért nem tudok egy nap beszélgetés után olyan dolgokról beszélgetni vele.
22N
Nem igen birom a tûl lelkizôs pasikat.
Egy kicsi kell de van hatàr.
n25
Attól függ, neked mit jelent a lelkizős.
Nekem azt, hogy lehet vele mélyenszántó dolgokról beszélgetni, tud beszélni az érzéseiről, stb. Emellett persze nem a nyavalygós anyámasszony katonája. Amikor valaki mindenen megsértődik, vagy kiakad, az már nem jön be.
Pontosabb választ tudnék adni, ha definiálnád, mit jelent neked ez a szó. Nekem hatalmas pozitívum az, ha egy férfi érzékeny, érzelmes, és mélyebb érzelmi témákról lehet vele beszélgetni. Tehát ha ilyen értelemben lelkizős, akkor nekem nagy pluszpont. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!