Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaz, hogyha igazán szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogyha igazán szeretne mellőzni tudná ezt?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a férfi 30 éves, én pedig 22 vagyok. Mikor együttvagyunk nagyon jól elvagyunk, de már 2 éve toporgunk egy helyben. Azt mondta sokallja a korkülönbséget és szégyelli, hogy kevés pénze van. Nagyon kifogásnak érzem ezt. 😀 Bár mutat olyan jeleket, amik arra utalnak szeret, de én úgy vagyok ezzel, hogy akit valóban szeretek azzal együtt leszek és nem szólhatnak közbe ilyen jellegű dolgok.
2017. máj. 20. 17:48
 1/9 anonim válasza:
69%
Csak kufircra vagy jo neki.
2017. máj. 20. 17:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez elég nyers válasz volt, de az a helyzet, hogy valójában én is ezt érzem. Ment a zöld kéz :D
2017. máj. 20. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Semmi komolyat nem akar tőled.

Helyedben mást keresnek.

2017. máj. 20. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kerek perec megmondta, hogy nem tervez veled, túl fiatalnak tart.

Mit vársz még?

2017. máj. 20. 17:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi az az "egy helyben"? Jártok, vagy randiztok két éve vagy mi van?
2017. máj. 20. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Pénze másnál sem lesz.

A korkülönbség pedig idővel csak előnyére válik. Nem véletlen van veled. Egy csöves, illetve magát annak gondoló harmincas férfi nem fog találni korban "magához illőbb" partnert, mert elküldik...

Szóval hagyd ott, mert béna és nem éri meg rá az idődet pazarolnod.

2017. máj. 20. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy harmincas férfi számára sokkal inkább imponál a korkülönbség, mint degradál. Hiszen akárhogy is nézzük, Te 22 évesen már valamelyest érett, felnőtt nő vagy, a legszebb korodat éled, tehát ez a kifogás alaptalan. Én 34 éves vagyok és engem egyáltalán nem zavarna a 12 év korkülönbség, sőt! :)
2017. máj. 20. 19:15
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a válaszokat, mindenkinek nyomtam egy likeot! 

annyit fűznék hozzá, hogyha még mindig csak tanulnék, akkor hiába 22 lennék, lehet degradálna neki. Viszont a tanulmányaim mellett már dolgozom. Még itthon lakom, de a csekket 50százalékát is én állom. A gondolkodásom sem gyerekes. Igazából nem szeret és kész.ezt fel kell fognom és valóban továbbállni. 

2017. máj. 20. 19:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Csekkek* Bocsi.😀
2017. máj. 20. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!