Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha az egyik fél szeretne valamit azt mellőzni kell?! Fordított esetben meg halálos bűn!

Figyelt kérdés
Barátnőmnek mondtam, hogy menjünk el egy szülinapra az egyik közeli barátomnak. Amire a válasza kapásból az volt, hogy ő nem szeretne menni, indoka pedig: mert nincs kedvem! A múltkor is elmentünk sátorozni akkora panaszáradata volt arra a 3. napra, hogy valami eszméletlen. Azelőtt születésnapon voltunk és mint aki karót nyelt senkihez nem szól, ül magának. Hiába a barátaim próbálnak hozzá nyitni, beszélgetni semmi eredménye. De ő meg elvárja, hogy nekem minddig jó kedvem és arcom legyen ha szervez valamit vagy a bosszantó (sokat mosolygó és nevető) barátnőjét elhívja velünk valamerre. Múltkor is lemondtam egy munkát, csak eltudjam kísérni az egyetemére. Aminek a következménye az volt hogy felfújódott azon mert szóltam neki: durva, bunkó, stillusban ne beszéljen velem. Ennek hatására egész nap nem szólt hozzám, de a legszebb én voltam a hibás mert "elkényeztetett sz... vagyok" Igaz én sem szóltam hozzá mivel: 1 milllószor szóltam hozzá és semmi
2016. júl. 11. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Elbeszélgettél már vele, hogy miért ilyen búvalb..szottan, kényesen és gyerekesen viselkedik? Ha igen, megpróbált már változtatni rajta?

Ha nem változik, inkább szakíts vele, még éretlen a kicsike!

2016. júl. 11. 21:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Én vagyok a szemét, mert gyerekes vagyok és nem felnőttes a gondolkodásom
2016. júl. 11. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Juj, ez már nekem nagyon súlyos eset, még te vagy a gyerekes, miközben ő viselkedik úgy???!!

Itt komoly gondok vannak az agyában a lánynak, ne vesztegesd az idődet erre a kényes p..csára, nem éri meg!

2016. júl. 11. 22:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Mondom nektek. Szóltam neki, hogy azért olyan "kocsis" hangvételbe nem kellene beszélnie velem (igaz nekem is kicsit rossz kedvem lett). Ennek hatására kb 13:00-tól másnap reggelig nem szólt hozzám! Igazat megmondva én sem, mert szóltam, kérdeztem, érdeklődtem és semmit nem értem vele! Sőt még nem is akart felébreszteni a vonaton, hogy megérkeztünk haza. Ha nem az ellenőr szól akkor továbbmentem volna a 6. városba
2016. júl. 11. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de kábé egy ötéves szintjén lehet a barátnőd. Nem is nagyon értem, hogy tudtál egyáltalán tartós kapcsolatba kerülni vele.
2016. júl. 11. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagy tartsd dugásra vagy dobd ki a pitsába.
2016. júl. 11. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem egyenlő félként vagytok jelen a kapcsolatban. A barátnődnek sokkal több joga van, mint neked. És ezt magyarázhatja bárhogy.

Ha csak azt a helyzetet nézzük, amit írtál:

1. Lemondtad miatta a munkát.

2. Szóltál neki, hogy ne beszéljen bunkón, ami szerintem normális emberek között egy alapelvárás, mégis ő sértődött meg.

3. Miatta akár a vonaton is fent maradhattál volna, mert nem akart szólni hozzád? Jó, ne szóljon hozzád, de a vállad mondjuk megrázhatta volna.

Nem becsül téged semmire. Kell neked ez a kapcsolat? Ne tedd tönkre magad!

Egy jóslat tőlem: ha azt mondanád neki, hogy „oké szívem, szakítsunk”.

Biztos vagyok benne, hogy nem kepesztetne, nem erőlködne, még csak azt sem kérdezné meg, hogy miért. Beleegyezne egyből. Mert aki ennyire nem tiszteli a másikat, az így viselkedik.

Remélem találsz egy normális lányt, aki megbecsül!

2016. júl. 12. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!