Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha az egyik fél szeretne valamit azt mellőzni kell?! Fordított esetben meg halálos bűn!
Elbeszélgettél már vele, hogy miért ilyen búvalb..szottan, kényesen és gyerekesen viselkedik? Ha igen, megpróbált már változtatni rajta?
Ha nem változik, inkább szakíts vele, még éretlen a kicsike!
Juj, ez már nekem nagyon súlyos eset, még te vagy a gyerekes, miközben ő viselkedik úgy???!!
Itt komoly gondok vannak az agyában a lánynak, ne vesztegesd az idődet erre a kényes p..csára, nem éri meg!
Nem egyenlő félként vagytok jelen a kapcsolatban. A barátnődnek sokkal több joga van, mint neked. És ezt magyarázhatja bárhogy.
Ha csak azt a helyzetet nézzük, amit írtál:
1. Lemondtad miatta a munkát.
2. Szóltál neki, hogy ne beszéljen bunkón, ami szerintem normális emberek között egy alapelvárás, mégis ő sértődött meg.
3. Miatta akár a vonaton is fent maradhattál volna, mert nem akart szólni hozzád? Jó, ne szóljon hozzád, de a vállad mondjuk megrázhatta volna.
Nem becsül téged semmire. Kell neked ez a kapcsolat? Ne tedd tönkre magad!
Egy jóslat tőlem: ha azt mondanád neki, hogy „oké szívem, szakítsunk”.
Biztos vagyok benne, hogy nem kepesztetne, nem erőlködne, még csak azt sem kérdezné meg, hogy miért. Beleegyezne egyből. Mert aki ennyire nem tiszteli a másikat, az így viselkedik.
Remélem találsz egy normális lányt, aki megbecsül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!