Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a lányok/nők vannak szentként beállítva, amikor ők ugyanúgy kihasználják a jóhiszeműséget és ugyanúgy játszadoznak a fiúkkal/férfiakkal, mint fordított esetben?
pont 2 perce írtam válasznak egy másik kérdéshez:
"amíg nem vagy tapló,gerinctelen,és nem szarod le a nőket,addig rád se fognak nézni... sajnos ilyen világban élünk..."
Szerintem nem vagyunk szentként beállítva, épp egy másik kérdés alatt tobzódnak a nőgyűlölő férfiak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Aki azt írja legyél tapló és akkor kelleni fogsz nekik az direkt eltúlozza a dolgot hogy a saját szingliségét magyarázhassa meg (nem szentek a nők de aki azt mondja legyél tapló az már átesett a ló másik oldalára). Plusz az ilyen viselkedéssel csak adják a lovat a habzószájú férfigyűlölők alá.
Lehet hogy újdonság amit írok de létezik arany középút. Nem isteníted őket (aztán GyK-n sajnáltatod magad mint sokan mások) de nem is vagy b@rom tapló velük, ha másért nem hát magad miatt.
"Szerintem nem vagyunk szentként beállítva"
És mutatsz egy GyK-s kérdést mert szerinted az kitűnően reprezentálja egy egész ország véleményét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!