Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azért szeretjük a másikat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért szeretjük a másikat, mert velünk jól bánik?

Figyelt kérdés
vagy akkor is szeretjük, ha rosszul bánik velünk?

2017. máj. 19. 23:56
 1/5 Heart of Darkness ***** válasza:
Sajnálatos módon akkor is ha rosszul bánik. Ha valakit hosszú hónapok alatt megszeretünk akkor az nem fog egyhamar elmúlni.
2017. máj. 19. 23:59
 2/5 ZsaaZsaa válasza:
Akkor is. Ettől függetlenül az okosabbak kilépnek ilyenkor a kapcsolatból.
2017. máj. 20. 01:38
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Értelmes ember nem szereti a másikat, ha rosszul bánik vele. A probléma az, hogy rengeteg ember nem értelmes, csak egy egyszerű ösztönlény.
2017. máj. 20. 02:30
 4/5 anonim ***** válasza:

ez jó kérdés

én akkor is szerettem az exeim amikor nem éreztem magam mellettük boldognak magam, de amikor már sorozatosan csak a bántást kaptam minden igyekezetem ellenére, akkor elegem lett és elfoglaltam magam értelmesebb dolgokkal, ahol volt pozitív visszajelzés, de persze mellette próbálkoztam, csak már messze nem akkora erővel

24F

2017. máj. 20. 03:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerelem akkor is lehet. Szeretet is. Max dühöt érezhetsz, ha veszélyeztetettnek érzed a közös jövőt, azaz a szükségleteid kielégíthetőségét, mint pl a szex, összetartozás, fajfenntartás, stb... nameg a bizalom

De ha a bizalom helyreáll, akkor a dühnek is vége

2017. máj. 20. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!