Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudjuk, hogy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjuk, hogy már nem szeretjük a másikat?

Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
....onnan...
2013. jan. 18. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
már nem illatosnak érzed a székletét
2013. jan. 18. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:
pffff sok hülye :D , am könnyen megállapítható, ha hozzád ér nem olyan érzés mint amikor szeretted, nem gondolsz rá nem hiányzik, és idegesít a jelenléte ha ott van!
2013. jan. 18. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
gondolj arra, hogy mással vagy, nem vagy vele. ha nem vált ki különösebb érzelmet, akkor nem szereted.
2013. jan. 18. 17:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem idegesít a jelenléte, ha már mellettem van nagyon boldog vagyok, de, ha messze van, nem hiányzik már annyira és nem vágyom arra, hogy jöjjön, de, ha nem akar jönni, fáj. Jól esik, ha hozzámér. Ha arra gondolok, hogy mással vagyok, félek, de kíváncsi leszek, néha a sírás is rám tör.
2013. jan. 19. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!