Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kavarófél és párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kavarófél és párkapcsolat határán egy ilyen szerelmes vers nyerő lehet?

Figyelt kérdés

Még finomítok rajta ...idétlennek tűnhet gitárszóló nélkül, de hát azt nem fogom feltöltögetni....szal ez kicsit olyannak hathat mint Forma 1 a tévében levett hanggal

De nosza ezt adnám elő neki:

"Te ezt nem értheted

Ó óhhh,nnem nem.

Nem értheted

Váó vááááá

Nem értheted ezt

Mi is ez pontosan

Nem vagy képes

Neeeem neem

Én tudom mit érzek de te nem

Dehogy is dehogy

Óhhh óhhh jeeeaah

Benne élsz a burokban

Biztonságban abban ám

Mit tudsz te a külvilágról?

Semmit, ugyan mit tudnál

ÓÓÓuuuóóóó, áhhh

Jobb ha rám hallgatsz

Én élek a valóságban

Te tündérországban

Ám ez nem baj

Eljöhet még az idő

Hogy a kettő azonos legyen

Azonos úgy ám Óh Óh

Vo vov jeahhh"

2017. máj. 12. 17:35
1 2 3
 21/29 Mojjo ***** válasza:
87%

Mondjuk valahogy nem tudom 100%-ig elhinni, hogy ez - legalábbis bizonyos szintig - nem kamukérdés Ennyire béna és ennyire negatív szöveget összehozni... nagyon szándékosnak tűnik. Mintha pontosan ez lett volna a cél. A reakciókra adott válaszok is furcsák, valami nem stimmel velük.

Aztán persze lehet tényleg ilyen szinten áll a kérdező, de nem tudom elhessegetni a gyanút, hogy csak játszik, tesztel, akármi...

2017. máj. 13. 13:53
 22/29 anonim ***** válasza:
Begyakorlod, feljátszod, megosztod, elemezzük.
2017. máj. 13. 14:06
 23/29 anonim ***** válasza:
Na mi lett, előadtad?
2017. okt. 16. 17:11
 24/29 A kérdező kommentje:
Előadtam, de az egy korábbi csaj most másnak is előadom
2017. okt. 17. 10:42
 25/29 Mojjo ***** válasza:
100%
@24: Helyes, lehetőleg add elő minden csajnak, akit csak érsz, hadd tudják meg milyen szinten nézed le őket. Minél hamarabb rájönnek, annál jobb.
2017. okt. 17. 11:17
 26/29 anonim ***** válasza:
62%
Segítek: ez még gitárszólóval elképzelve is röhejes. Ezek az indokolatlan ó-váó-váó-jeee-jee-zések... primitív. Nyugi, meg fogja amúgy érteni a szöveget, nem egy atomfizikai tanulmány jellegűen nehéz értelmezni. Csak kérdés, hogy azután, hogy konkrétan elmondtad neki a dalban, hogy "én okos vagyok, te meg hülye, én látom jól a dolgokat, te meg nem fogod fel", mennyire kevés szegénynek az önbecsülése... mert ha normális önbecsülése van, otthagy a fenébe'.
2021. júl. 1. 18:03
 27/29 anonim ***** válasza:
Nekrózgatunk?
2021. júl. 2. 03:27
 28/29 anonim ***** válasza:
Tényleg finomíts rajta, szerintem nagyon kevés benne a lesajnálás meg a váó vááááá és a yeahhh.
2021. júl. 2. 09:19
 29/29 anonim ***** válasza:

Idétlennek tűnhet?

Az is, de mennyire!

2021. júl. 2. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!