Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavarófél és párkapcsolat határán egy ilyen szerelmes vers nyerő lehet?
Figyelt kérdés
Még finomítok rajta ...idétlennek tűnhet gitárszóló nélkül, de hát azt nem fogom feltöltögetni....szal ez kicsit olyannak hathat mint Forma 1 a tévében levett hanggal
De nosza ezt adnám elő neki:
"Te ezt nem értheted
Ó óhhh,nnem nem.
Nem értheted
Váó vááááá
Nem értheted ezt
Mi is ez pontosan
Nem vagy képes
Neeeem neem
Én tudom mit érzek de te nem
Dehogy is dehogy
Óhhh óhhh jeeeaah
Benne élsz a burokban
Biztonságban abban ám
Mit tudsz te a külvilágról?
Semmit, ugyan mit tudnál
ÓÓÓuuuóóóó, áhhh
Jobb ha rám hallgatsz
Én élek a valóságban
Te tündérországban
Ám ez nem baj
Eljöhet még az idő
Hogy a kettő azonos legyen
Azonos úgy ám Óh Óh
Vo vov jeahhh"
2017. máj. 12. 17:35
11/29 anonim válasza:
Kell még bele egy-két yooo tesó, íszt szájd, gangszta, blúzbráváz, ratatatatata, gyakorikérdésekaházba, lakótelep.
13/29 anonim válasza:
Ez maga a tragédia! :D (By Joey)
14/29 A kérdező kommentje:
holnap adom elő, remélem addig velősebb, tartalmasabb, hosszabb véleményeket is kapok
2017. máj. 12. 21:09
15/29 anonim válasza:
Hosszabb, velősebb tartalmasabb hozzászólásokat ....Aha mint maga a vers ugye? :)
17/29 anonim válasza:
Gondolom marhanagy Bródy fan a csaj, vágni fogja, hogy téged se zavar annyira, ha szétszaladtok.
18/29 Költőnő? válasza:
A hsz-ekből nem jött le, hogy szar? Ezen mégis mit kell ragozni/magyarázni?
19/29 A kérdező kommentje:
majd a reakciójából kiderül TÉNYLEGESEN milyen itt "exit poll eredményekre" vagyok kiváncsi elsősorban
2017. máj. 13. 13:35
20/29 Mojjo válasza:
Természetesen igaza van a többieknek, a zene szövege gyerekes, primitív, az üzenete pedig lenéző, sőt megalázó. Ennek ellenére én bátorítanálak, hogy add elő, ugyanis fontos, hogy a lány láthassa, mit gondolsz róla, mennyire is tartod őt. Ha már egy eltévedt, buta kisgyerekként tekintesz rá, akit vezetni kell, tedd ezt nyílt lapokkal, hadd tudja ő is. Erre pedig jó ez a dal. Innen már az ő döntése lesz, hogyan tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!