Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépjek ha egy barátnőm öccse nagyon megtetszett az internetes képei alapján?
Figyelt kérdés
Őt nem ismerem, csak a barátnőmet ugye, és nem szeretnék tolakodó lenni, de annyira megtetszett ez a srác, hogy mindenképp szeretném vele felvenni a kapcsolatot. Szerintetek hogy érdemes egy ilyen kapcsolatot kezdeményezni? Jelöljem be? Írjak neki? vagy instagramon lájkoljam valami képét? az nem ciki? Vagy a barátnőmnél érdeklődjek? Szerintem senki nem szereti, ha az öccsére kiveti valaki a hálóját. nagyon gyerekes kérdés, de pont azért tettem fel, mert nem tudom mit tegyek:)2017. máj. 12. 11:46
11/18 A kérdező kommentje:
Hmmmm....de van ilyen hobbija..a fotózás:D kezdjek el fotózni?:DD
2017. máj. 12. 14:11
12/18 anonim válasza:
A fotózás az jó!
Mondd a barátnődnek, hogy tervezitek eladni a házat és kellene egy pár profi fotó a hirdetéshez.
13/18 A kérdező kommentje:
Hehehe:D már most elröhögtem magam ezen, aztán tudod, még eladni is segít anyámék feje fölül a házat:DDD
2017. máj. 12. 14:14
14/18 anonim válasza:
Nővérem körmös, sok barátnője megy hozzá. Néhányan mondogatják neki, hogy bejövök nekik, nekem pedig igazából jól esik. Ha valamelyik nekem is bejönne, tuti belemennék a dologba. Nővérem tök magától mondogatja, hogy megint "dicsértek" nála. Szerintem semmi kivetnivaló nincs abban, ha megkérdezed barátnődet. Az öcsi tuti tudni fogja, de max nem lesz semmit.. na bumm.
15/18 A kérdező kommentje:
Hát végül is neked van igazad! nem kell ezen görcsölni, meg kell mondani a barátnőmnek, hogy tetszik az öccse, persze nem kell egyből felajánlani magam, csak úgy érdeklődni, hogy ha az öccse is szeretne esetleg beszélgetni, akkor szívesen fogadom a levelét:)
2017. máj. 12. 15:13
16/18 anonim válasza:
Szerintem nem kell jelölgetni, lájkolni meg a jobb kezeddel vakarni a bal füledet, egyszerűen mondd meg a barátnődnek, hogy tetszik az öccse. Erre - ha vagytok annyira jóban - valószínűleg elmondja, hogy van-e valakije a tesójának, nyitott-e ismerkedni. Meg talán azt is meg tudja ítélni, bejönnél-e a srácnak. Ha meg kiderül, hogy foglalt, akkor sincs semmi gond, nem kötelező találkozni vele.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó, éjszaka gondolkodtam, és pontosan erre jutottam! Ez a legtisztább, még akkor is ha a barátnőm elkottyantja neki, mert valljuk be, el fogja mondani neki valószínűleg, de akkor mi van? nem bűn, ha megtetszik valaki nem?
2017. máj. 13. 11:05
18/18 A kérdező kommentje:
meg ez még szerintem nincs a futok utána kategóriában
2017. máj. 13. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!