Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy lány a Facebookon. Te mit tennél a helyemben?
Egyik ügyfelem kerestem megbeszélnivalókkal kapcsolatban a közösségi oldalon, mikor is az ismerősei között (azonos lakhely) megláttam egy gyönyörű szép lányt. Egész életemben úgy éltem, mintha muszáj lenne, nem élveztem semmit, nem dobbant meg semmi és senki iránt igazán a szívem. De most éreztem.
Nem ismerem, nem tudom, hol dolgozik, ha dolgozik egyáltalán, vagy van-e párja (képei alapján szóló), de nagyon szeretném megismerni. Ráírnátok a helyemben, ha így éreznétek? Van egy olyan sejtésem, hogy kicsit többet nyújt nálam ez a Lány, de...
Nem, nem én írtam ki az előző kérdést.
"Ráírnátok a helyemben, ha így éreznétek?"
Ha férfi lennék, és mernék kezdeményezni, még szép, hogy ráírnék!
Gondolom nem fogod évekig nézegetni még, arra várva, hogy hátha lecsapják a kezedről. :P
Na, hajrá!
A lánytól függ. De pasiként szerintem nehezebben tudod felmérni milyen.
Az ilyen tipikus "szép" lányokra sokan ráírnak hasonló módon, hiszen sokan tálalják szépnek. Volt egy barátnőm egy nagyon magas, vékony, szőke hajú, mosolygós, kedves lány. Minden nap legalább 2 ember jelölte be, mert ismerkedni akart vele.
Szóval lehet hogy neked különlegesen megdobbantotta a szíved, de nem tudhatod, hogy számára ez mennyire különleges vagy viszonzott lesz.
Próbálkozni érdemes, csak készülj fel hogy ha vissza is ír esetleg és tetszel is neki és még szingli is, akkor belsőre nem fog tetszeni. Nem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!