Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek ez ciki/kínos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek ez ciki/kínos lenne vagy örülnétek neki?

Figyelt kérdés

Egy ismerősom, akiből semmiképp nem néztem volna ki ilyesmit nagyon meglepett.Egy összejövetelen hallotam, hogy a barátnője nevetése a csengőhang a mobilján.Nekem elsőre jó fej dolognak tűnt, de a barátnője nincs odáig a dologért.Jobban belegondolva tényleg kicsit bizar, én például utálom a hangomat és a nevetésemet is hallani kivülről.

Még sosem hallottam ilyenről szerintetek ez mennyire normális? Egyébként nem egy nyálgép,papucs srácről van szó.

2017. máj. 10. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tokától bokáig szereti azt a lányt akkor.
2017. máj. 10. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez ijesztő.
2017. máj. 10. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem pár percig vicces, de heteken át inkább fura lenne
2017. máj. 10. 19:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen jópofinak tűnik először egy idővel, ha sokat hallja idegesíteni fogja.
2017. máj. 10. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
AZ én barátom is egyszer felvette a nevetésem és csomószor lejátsza nekem és röhög rajta, bár csengőhangnak azért nem rakná be, az kicsit fura, de másnak lehet az a fura, h nekem meg paudits béla száma a csengőhangom ha a barátom hív :D
2017. máj. 10. 19:13
 6/8 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én tuti kiakadnék, mert nagyon gáz nevetésem van szerintem. Vannak a nők, akiknek szép, gyöngyöző kacaja van, na én kb keselyű hangot hallatok, ez van, nem akarom visszahallani :D
2017. máj. 10. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem kedves gesztus. sőt. bár kicsit bizar :) de annyira azért nem...
2017. máj. 10. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Vajon, amikor a nyögéseit teszi csengőhanggá, mi lesz a vélemény...:DDD
2017. máj. 10. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!