Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik a jobb hozzááll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb hozzáállás? Le akarsz feküdni egy lánnyal, megteszed és összejössz vele, vagy összeakarsz jönni vele, megteszed és lefeküdtök?

Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a második. Jobb úgy szexelni, hogy már szeretem a lányt, mint úgy ismerkedni, hogy már szexeltem. 23/F
2017. máj. 8. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Ez nem "melyik a jobb" alapú dolog... Hiszen két különböző helyzetről van szó, mást akarsz a két helyzetben. Ha le akarsz feküdni egy lánnyal, akkor tedd meg. Ha össze akarsz jönni vele, az tök más dolog, akkor járjatok, és utána nyilván eljön az is, hogy lefekszetek egymással.
2017. máj. 8. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
65%

Hát, én borúlátóbb vagyok a területen, inkább jósolom magamnak azt, hogy aki vonz azzal semmi nem lesz, akivel meg jól kijönnénk az nem fog vonzani... Mindkettőre volt már példa.

De lehet csak én vagyok extrém pesszimista...

4/6 anonim ***** válasza:
48%
Nekem a két legtartósabb kapcsolatom szexszel indult, de kinek mi.
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
2.
2017. máj. 8. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál, mindkettő más helyzet és más érzelmen alapul, de mindkettő korrekt. Az lenne a rossz hozzáállás, ha pl csak le akarnál feküdni a csajjal, és ezért összejönnél vele.
2017. máj. 9. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!