Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha őszintén szerettek valakit, le tudtok feküdni mással muszájból? Többi lent
Én hiszek neki.
Megfektethette volna, ha akarja, mégsem tette, ennek ellenére találkozott vele.
Nem minden fekete, vagy fehér.
A kérdéshez szólva természetesen igen, a szex más kategória, férfi szemmel még másabb. Plusz ne felejtsd el, hogy a feleségéről van szó, biztosan nem undorodik tőle és bármennyire is nem belé szerelmes már, valamiért csak elvette ezt a nőt.
ha tényleg szerelmes beléd és lelki társad (és ezek szerint a feleségébe nem szerelmes), akkor miért nem válik el tőle, és miért nem veled él?
azért gondolkozz, ne vakítson el a rózsaszín köd!
felnőtt férfi, akinek "anyuci" megtiltja, h. szabadon eljárjon.
és ő csendben otthon marad, mint egy papucs, miközben azt mondja, téged szeret.
én kiábrándulnék ettől belőle!
ha felnőtt, érett gondolkozású, akkor aktívan alakítja az életét: elválik és összejön veled.
rád nézve megalázó ez a szituáció!
ha a feleség már tud rólatok, akkor pláne nem értem, miért nem kerül sor a válásra, ebben a történetben mindenki sáros.
1. a férj érzelmileg-lelkileg megcsalta veled a feleségét, de mégsem hajlandó elválni, 2 nőt is megalázott ezzel.
2. te tudván, hogy házas, kezdtél vele, még ha szex nem is volt.
3. a feleség szemet hunyt a hűtlenség felett.
hát, kisanyám, mégis tudhat valamit a feleség, ha kevés a te modellkülsőd, hogy elkötelezze magát az úr melletted.
nem minden a külső...
A kulcsszó az ŐSZINTÉN.
Ha ez a férfi téged ŐSZINTÉN szeretne, nem a feleségéhez menne haza, hanem hozzád.
Az izgalmasabb kérdés, hogy hogyan tudsz egy ilyen jellemtelen embert szeretni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!