Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha őszintén szerettek valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha őszintén szerettek valakit, le tudtok feküdni mással muszájból? Többi lent

Figyelt kérdés
több hónapja szerelmes belém egy férfi, aki sajnos nős. néhány tali után nem tudtunk talizni, mert a feleség rájött és már nem engedi egyedül sehova. (Nem feküdtünk le, nem a szexről szól az egész, beleszerettünk egymásba, lelki társak vagyunk.) ő továbbra is szeret és várja az alkalmat,h talizzunk. Na de otthon hogy tudja titkolni,h mást szeret. Eljátssza,h minden rendben muszájbol..vagy mi
2016. szept. 14. 22:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Komolyan elhiszed, hogy egy felnőtt férfi, akivel nem dugsz, szerelmes beléd?
2016. szept. 14. 22:59
 2/19 anonim ***** válasza:
97%

Én hiszek neki.

Megfektethette volna, ha akarja, mégsem tette, ennek ellenére találkozott vele.

Nem minden fekete, vagy fehér.

A kérdéshez szólva természetesen igen, a szex más kategória, férfi szemmel még másabb. Plusz ne felejtsd el, hogy a feleségéről van szó, biztosan nem undorodik tőle és bármennyire is nem belé szerelmes már, valamiért csak elvette ezt a nőt.

2016. szept. 14. 23:03
 3/19 A kérdező kommentje:
Nincs rá alkalom, Sajnos csak telefonon tudunk titokba beszélni.
2016. szept. 14. 23:03
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

ha tényleg szerelmes beléd és lelki társad (és ezek szerint a feleségébe nem szerelmes), akkor miért nem válik el tőle, és miért nem veled él?

azért gondolkozz, ne vakítson el a rózsaszín köd!

felnőtt férfi, akinek "anyuci" megtiltja, h. szabadon eljárjon.

és ő csendben otthon marad, mint egy papucs, miközben azt mondja, téged szeret.

én kiábrándulnék ettől belőle!

ha felnőtt, érett gondolkozású, akkor aktívan alakítja az életét: elválik és összejön veled.

rád nézve megalázó ez a szituáció!

2016. szept. 14. 23:07
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Úristen, te komolyan megetted, hogy szerelmes beléd? Szerinted, akkor mit keres a felesége mellett? Jól írtad, várja az alkalmat, és nem cselekszik, remélem ez elmond neked is róla mindent. Habár nem is értem hogy tudsz így vágyakozni egy ilyen patkány után...
2016. szept. 14. 23:07
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit bántani, de a feleségéhez képest én egy modell vagyok. Nem látok benne semmit, ami megfogna, na oké, jol főz. Ugy mesélte,h évekig a munkába menekült otthonról
2016. szept. 14. 23:08
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha valódi lenne a szerelme, akkor nem otthon húzná be fülét, farkát, hanem veled lenne. És ezt már oly sokszor megénekeltem: ha valakit hűtlenségre csábítasz, akkor majdan te ugyan milyen alapon fogod elvárni tőle, hogy hozzád hű legyen? Legyél hűtlen, csalárd, megbízhatatlan, tudj hazudni, mint a vízfolyás, de persze csak addig, amíg össze nem jövünk! Milyen elkorcsosult elvárások ezek? Neked is pontosan ezek az elvárásaid! Eddig legyen hazug, innentől meg majd legyen őszinte! Menni fog?
2016. szept. 14. 23:21
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

ha a feleség már tud rólatok, akkor pláne nem értem, miért nem kerül sor a válásra, ebben a történetben mindenki sáros.

1. a férj érzelmileg-lelkileg megcsalta veled a feleségét, de mégsem hajlandó elválni, 2 nőt is megalázott ezzel.

2. te tudván, hogy házas, kezdtél vele, még ha szex nem is volt.

3. a feleség szemet hunyt a hűtlenség felett.

2016. szept. 14. 23:27
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

hát, kisanyám, mégis tudhat valamit a feleség, ha kevés a te modellkülsőd, hogy elkötelezze magát az úr melletted.

nem minden a külső...

2016. szept. 14. 23:29
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

A kulcsszó az ŐSZINTÉN.

Ha ez a férfi téged ŐSZINTÉN szeretne, nem a feleségéhez menne haza, hanem hozzád.

Az izgalmasabb kérdés, hogy hogyan tudsz egy ilyen jellemtelen embert szeretni?

2016. szept. 15. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!