Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy, hol ismerjek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy, hol ismerjek meg egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés

Bevallom nagyon-nagyon tetszik a barátnőm hapekja. Ő annyira férfias, vonzó, a kisugárzása, a viselkedése, van benne valami nagyon izgalmas, izgató. És az is nagyon tetszik, ahogy a barátnőmmel bánik, nagyon aranyosak együtt. Megvallom, irigység is munkálkodik már bennem, mert tényleg nagyon tetszik, számomra ő az álompasi. Nehéz lenyelnem, hogy én itt állok szinglin, tele vággyal, míg ők ott vannak egymásnak, és ennél mi sem természetesebb számukra. És végig kell néznem ahogy vannak egyūtt, míg szïvok csendben, hisz mégse panaszolhatom el, hogy epekedem a barátodért, vagy legalább egy hasonló férfiért. Megveszek, komolyan, forr a vérem ha csak eszembe jut, rágondolok. Vele kapcsolatban minden olyan izgalmas, izgató mint mondtam. Annyira férfias. És nagyon aranyos, kedves ember egyébként, intelligens is... Mondom, számomra abszolút álompasi. Olyan egy kisugárzása van, ami letaglóz, nehéz elrejteni. Külsőre is nagyon vonzó persze, az arca számomra tökéletes, a sportos, izmos, magas alkata izgató megjelenés. Az a durva, ráébredtem, hogy már annyira oda vagyok érte, hogyha lenne lehetőségem csak egy éjszakát is vele lenni, belemennék, az se számítana hogy elárulom a barátnőmet, és hogy én lennék a 3. fél, amit egyébként mélységesen lenézek. Amúgy úgysem lesz ilyen, csak érdekességként mondtam, nagyon tisztességes ember, tuti hogy semmilyen körülmények között, egy bordélyban sem csalná meg a barátnőmet. Vannak ilyen férfiak. Egyébként sem az a nőcsábász típus, sokkal inkább az a kérésem az igazit típus. És nagyon szerelmes, süt róla. Még aztán, nem egy szexet akarok tőle, hanem vele lenni, érezni hogy az övé vagyok nap mint nap, ő még az enyém. Persze ezek csak ábrándok. De forr a vérem így is, hogy csak írok róla. Bár megismernék egy hasonló férfit, olyan boldog lennék...

Ismerkedős privit határozottan NEM kérek. Ez a típus amelyik nekem tetszik, tuti nem ismerkedik gyakorikérdéseken privátüzikkel, bocsi.

2017. máj. 2. 01:26
 1/5 Krukutyán Levente ***** válasza:
Azért tedd fel magadnak a kérdést, hogy tudod-e egyáltalán nyújtani te is azokat az értékeket, amikért annyira forr az a véred. A tisztességet már buktad ezzel a "sunyiba irigykedő, ha lenne módom barátnőm palijával hempergő" mentalitással.
2017. máj. 2. 02:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom a barátnődnek veled ellentétben van gerince és értelmesebb is. Te soha és sehol sem fogsz ilyen pasit találni.
2017. máj. 2. 02:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagy gec_i lennél, ha bekavarnál. Ösztöneid által vezérelt ember vagy, viszket a valagad és most ő az, akit ismersz legközelebb. Ha egy pasas lenne a blokkból, akinek senkije sincs, elmennél mellette simán. Felnőtt ember létedre itt tartasz? Milyen nevelést kaptál te otthon?
2017. máj. 2. 02:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Hol ismerj meg ilyet? A való világban! Csak járj nyitott szemmel!

Tudod mit mondok? Ugyanezt mondtam férfiként mint te, hogy itt tuti nincs olyan normális ember akit szívesen megismernék, mert aki ide ír az mind defektes. (köztük én is)

Láss csodát, nem akarom elkiabálni de megismerkedtem innen egy rendes nővel, aki még ráadásul gyönyörű is.

Csak körül kell amúgy nézni, rengeteg a defektes ember a valóságban is, és attól mert egy lepra oldal, még simán van normális szimpatikus ember is itt.

Ezzel most nem azt akarom mondani hogy itt kell ismerkedni, hanem hogy bárhol megtalálhatod az igazit.

2017. máj. 2. 02:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Annyira hülyék vagytok! Most mit tehet róla, hogy megtetszett neki a pasi??? Ez nem az ő hibája, hanem érzések, és nem lehet őket csak úgy megszüntetni. Látszik, hogy még nem voltatok ilyen helyzetben, de még lehettek!!!

Ráadásul nem is a barátnője pasijára van ráállva, csak ő tetszik neki, szeretne egy hasonlót találni. Kérdező! Én azt ajánlom neked, hogy ne keress sehol, hagyd hogy téged találjanak meg. Legyél nagyon nagyon csinos, hozd ki magadból a legtöbbet, ezt öltözködéssel, sporttal, egészséges táplálkozással, sok sok olvasással, előadásokkal el lehet érni, mert szép leszel, önbizalomteli, intelligens, sportos, jó kinézetű!!! És jön a nyár! menj el egyedül egy wellnessre, ahol csak magaddal foglalkozol!! Hidd el!! Az igazi jönni fog!! :)) be fogod vonzani!! sok sikert! és soha de soha ne add fel, és ne görcsölj rá, és ne hajhászd!! 27/nő/sorstárs

2017. máj. 9. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!