Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha úgy érzem már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem már egy férfit sem tudok szeretni?

Figyelt kérdés
Sokan megbántottak és megaláztak. Így már nem nagyon érdekel egy férfi sem. Ha egyedül vagyok legalább senki nem bánt. Úgy érzem ,hogy még mindig ez exem szeretem. Szerezzem vissza?
2017. ápr. 13. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szóval mindenki megbántott megalázott egy férfi sem kell de azért az exedet szereted....hajrá szerezd vissza de aztán ne sírjál ha még is rossz lesz
2017. ápr. 13. 09:54
 2/9 anonim ***** válasza:

,,Mit tegyek, ha úgy érzem már egy férfit sem tudok szeretni?" utána ,,Úgy érzem ,hogy még mindig ez exem szeretem" :D

Szerintem inkább csak kétségbeestél, hogy nincs kapcsolatod, nincs más, és ezért jár az exed a fejedben. Hagyj magadnak időt egyedül, élvezd, hogy a saját dolgaidra tudsz koncentrálni teljesen, barátkozz, szórakozz, dobd be magad a munkában :) Ne erőltesd az ex-dolgot, nem véletlen lett vége, annak meg végképp nincs értelme, hogy visszaszerezd, mert ha magától nem szeretne, nem keresne, akkor csak ideig kötnéd magadhoz, de nem lennének mögötte igazi érzelmek, mint ahogy valószínűleg már benned sincsenek.

2017. ápr. 13. 10:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem beszéltük meg,hogy vége..
2017. ápr. 13. 10:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Az egyedülléthez minek kell az ex?Ráadásul meg sem beszéltétek,hogy vége?

Istenem,ha ennyi eszem lenne mint neked én is kétségbe lennék esve.Megértelek:)Szerezd vissza!

2017. ápr. 13. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért nem vagy akkor simán egyedül? Probléma megoldva.
2017. ápr. 13. 11:19
 6/9 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok, és ez gáz :DD hogy lepontoztál, mert nem tudtam, hogy te itt exednek nevezed, de amúgy nem, nincs vége vele :D ne haragudj, de ha ilyen érzelmi intelligencia szinten mozogsz, nem fog ártani egy kis egyedüllét, és ha nem is érdekel téged egy férfi sem, akkor tényleg felesleges bárkiben is gondolkoznod jelenleg. Ez nem egy örök állapot úgy sem, fogadd el, hogy így érzel.
2017. ápr. 13. 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ne szerezd vissza az exedet! kezdj új lappal, friss energiákkal! ne a múltba menj vissza akár milyen egyszerűnek tűnik.
2017. ápr. 13. 11:35
 8/9 A kérdező kommentje:

6 nem foglalkozok ilyen baromságokkal,mmint a pontozás...

A te értelmi szinted sem lehet több ,ha ilyenen felhúzod magad....gratulálok.

Szerinted csak én tudok pontozni más nem?

2017. ápr. 13. 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:

1. Dönts előbb hogy mi van.

2. Aztán aszerint folytasd az életed.

3. Nem nehéz hidd el, ha van agyad menni fog.

2017. ápr. 13. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!