Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Szerelem nélkül is tudtok egy férfit szeretni, és hozzá társként ragaszkodni?
Hogyan működik ez nálatok? És ha a párotok tudja, hogy nincs szerelem, akkor retteghet, hogy egyszer csak valaki iránt fellobban?
Ha nincs bennetek szerelem a párotok felé, ő ennek ellenére fel tudja ezt lobbantani, vagy semmi esélye rá, és jobb ha inkább befejeződik a kapcsolat?
Korfüggő!
Fiatalon nem, idősebben viszont - egy pár szerelemmel a hátam mögött - kifejezetten ezt kerestem.
Hát, a "tűz" sosem tart örökké, így ez a taktika jó lesz egy darabig, de öregen már nem fogod tudni előadni.
5-ös. Köszi a választ! :)
"nem tudtam beleszeretni, nem kívántam vele a szexet"
ehhez annyit mondanék, hogy nyilván ezt el tudom képzelni, viszont a korábbi házasságomban pont hogy a szexszel nem volt gond, és emberileg is "ki tudtunk" jönni egymással, de igazából az a bensőséges harmónia hiányzott. Ezt arra mondom, hogy az, hogy a szex jól működik valakivel, még az sem garancia arra, hogy bele lehet szeretni. Nálam legalábbis ez egyértelműen kiderült, hogy nem volt összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!