Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nők! Szerelem nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Szerelem nélkül is tudtok egy férfit szeretni, és hozzá társként ragaszkodni?

Figyelt kérdés

Hogyan működik ez nálatok? És ha a párotok tudja, hogy nincs szerelem, akkor retteghet, hogy egyszer csak valaki iránt fellobban?

Ha nincs bennetek szerelem a párotok felé, ő ennek ellenére fel tudja ezt lobbantani, vagy semmi esélye rá, és jobb ha inkább befejeződik a kapcsolat?

2017. márc. 12. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Korfüggő!

Fiatalon nem, idősebben viszont - egy pár szerelemmel a hátam mögött - kifejezetten ezt kerestem.

2017. márc. 12. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Én pont azért szakítok ilyen esetben(vagyis, pontosabban össze sem jövök olyannal, akibe az első 2-3 hónapban nem leszek szerelmes), mert bármikor jöhet valaki, aki fellobbantja bennem a szerelmet. Hiába, hogy emberileg tudom szeretni, becsülni az illetőt, de nekem ez nem kielégítő, kell a tűz, a szenvedély is egy kapcsolatba, máskülönben ez csak barátság(extrákkal).
2017. márc. 12. 12:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :) És megtaláltad? Működik?
2017. márc. 12. 12:52
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

Hát, a "tűz" sosem tart örökké, így ez a taktika jó lesz egy darabig, de öregen már nem fogod tudni előadni.

2017. márc. 12. 12:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem tart örökké, de ha már az elején soncs meg, akkor ez csak megalkuvás. Voltam ilyen kapcsolatban, mert a pasi nagyon szeretett és figyelmes volt, de én nem tudtam beleszeretni, nem kívántam vele a szexet, ellenben más pasik simán megmozgatták a fantáziám. Így mi értelme együtt lenni? Persze, öregen már biztos be fogom érni ezzel, de fiatalon semmiképp :)
2017. márc. 12. 13:04
 6/9 A kérdező kommentje:

5-ös. Köszi a választ! :)

"nem tudtam beleszeretni, nem kívántam vele a szexet"

ehhez annyit mondanék, hogy nyilván ezt el tudom képzelni, viszont a korábbi házasságomban pont hogy a szexszel nem volt gond, és emberileg is "ki tudtunk" jönni egymással, de igazából az a bensőséges harmónia hiányzott. Ezt arra mondom, hogy az, hogy a szex jól működik valakivel, még az sem garancia arra, hogy bele lehet szeretni. Nálam legalábbis ez egyértelműen kiderült, hogy nem volt összefüggés.

2017. márc. 12. 13:10
 7/9 anonim ***** válasza:
A házasság erről szól.
2017. márc. 12. 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk erős szeretet van. Szerelem is volt és van de már nem annyira. Mondjuk most arról írok amit én érzek. Páromnàl ez erősebb. Én nem vágyom már fellángolásra, ez pont jó. Vannak más erzések amiket mással nem osztanék meg. Tudod ha mindent megosztasz a pároddal és ő megérti és elfogad téges akkor kincsre találtál. Én nem kockáztatnám holmi futó fellángolásért.
2017. márc. 12. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem. A kezdeteknél kell a szerelem. Aztán az nyilván hamar elmúlik.
2017. márc. 12. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!