Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja egy igencsak egoista férfi hogy hianyzom neki, akkor lehet hogy több vagyok neki mint egy futó kaland?
F/ 38
N/ 31
Szívem szerint megkérdezném, hogy hány éves vagy királylány? :)
Persze, mert az ilyen egoisták nem csak azt mondják, amit hallani akarsz, hogy újra és újra bekerüljenek a bugyidba.
"És soha de soha nem fogynak el a naiv nők. Soha"
Ez akár egy fejfán szereplő haiku is lehetne :P
Valahol irigylem az ilyen férfit.
Legalább 2 nőt hajt folyamatosan (az asszonyt, és szerető1-et, de ahogy észrevettem ahol van szerető1, ott gyakran van 2-es és akár 3-as verzió is), a szerető mégis ahelyett, hogy keresne egy normális kapcsolatot azon filozofál, hogy többet jelent e a férfinek, ha benyomja valamelyik átlátszó "szép a szemed" szintű kamuját.
Disclaimer: a nő 31 éves, pedig az ember azt gondolná, hogy 15-16 éves korukra a nők képesek a "hiányzol! megdughatlak?" típusú mondatoknál értelmezni az összefüggést a két rész között.
Valamit nagyon elszúrok az életen, mert ha elmondom, hogy egyedül vagyok már 1.5 éve, és komoly kapcsolatot akarok, akkor menekülnek, házas pasi meg nyílt lapokkal játszva is kétségeket ébreszt a hölgyben, hogy vajon mit érez iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!