Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja egy igencsak egoista férfi hogy hianyzom neki, akkor lehet hogy több vagyok neki mint egy futó kaland?
F/ 38
N/ 31
Elképzelhető hogy tényleg több vagy, van rá olyan 10% esély. A legvalószínűbb forgatókönyv hogy egyszerűen csak ürítésre használ.
Az igazi egoisták (mint pl én is) egyébként csak magukat tartják no1-nak meg a világ közepének, a többi embert csak tárgynak nézik és kihasználják. Mivel lepleznünk kell undorító természetünket ezért sok egoista megtanulja hogy kell az emberekkel bánni, színlelni dolgokat, mesteri manipulátorok. Szerintem ne dőlj be neki, vagy ha neked is jó ez a sima szex kapcsi akkor semmi gond nincs.
Egyébként meg tedd próbára hogy többet akar-e add be neki hogy lehet hogy terhes lettél vagy mi lenne ha nála laknál egy kis ideig és nézd meg hogy reagál. Ha elküld a francba egyértelmű a szitu..
Addig hiányzol neki,ameddig érdeke fűződik hozzá.Ha már nincs érdek,akkor leszar majd.
Miért kell egoistával együtt lenni?
Ha családos ember,akkor nem mindegy,hogy hogy érez?
Te úgyis csak egy pótlék vagy számára.Ürít egyet,aztán hazamegy a családjához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!