Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy éjszakás kaland volt csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éjszakás kaland volt csak a férfival, de kétségbe estem (! )?

Figyelt kérdés
2016. nov. 2. 11:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Es sikerult azota megoldani vagy ki is fejted hogy mit akarsz kozolni velunk?
2016. nov. 2. 11:45
 2/13 A kérdező kommentje:

Na nem mentette amit beirtam.

Szoval egy ejszakas kaland volt, de en szivesen megismernem, vagy akar csak lennek vele ujra. Nem tudom mit tegyek, nem merek errol beszelni vele, fel se merem hozni. Az ejjel tortenteket, megmeg hogy kivel mi van azota megbeszeltuk es ott vege is szakadt a beszlgetesnek. Nem merem felkeresni, pedig kellene. Mit tegyek?

2016. nov. 2. 11:47
 3/13 anonim ***** válasza:

Hát attól függ ha simán benne lennél csak szexben tuti érdekelni fogja ha felkeresed.

Ha viszont őt nem fogtad meg igazán hogy komolyat akarjon tőled, ő nem fog keresni. Szexért meg gondolom nem kuncsorog, ha téged megkapott megkap mást is.

2016. nov. 2. 11:55
 4/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Ezen a ponton neked mi veszteni valód van?
2016. nov. 2. 11:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Erőt kéne vennem magamon h felkeressem. Aznap este egesz vegig az ölében tartott és ölelgetett, nagyon nehezen bucsuzott, a szamat is megadta.
2016. nov. 2. 12:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Tedd félre a büszkeségedet.Beszélj vele, azután majd kiderül neki mi a véleménye...sok vesztenivalód nincs.Max.kapsz egy nemet.😊
2016. nov. 2. 12:19
 7/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat :)

Ha nemet mond, legalabb megismertem :)

2016. nov. 2. 12:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen igen, tedd félre a büszkeséged és a félelmedet és keresd fel! :) Sosem tudhatod meg ha nem kérdezel és meg fogod bánni később
2016. nov. 2. 13:24
 9/13 A kérdező kommentje:
Írtam neki, remélem pozitív választ kapok :)
2016. nov. 2. 14:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Minden jót kívánok!! Majd írj, hogy mi lett :)
2016. nov. 2. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!