Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nektek hogyan szokott a parotok kedveskedni és miota vagytok egyutt?
4 éve együtt.
Szokott hozni apróságokat, (csoki, gyümölcsös sör), reggel kávét kapok az ágyba, főz valami finomat, megmaszíroz, elviszi a gyerekeket, hogy tudjak egy kis időt szánni magamra, stb.
Nagyon-nagyon sok mindennel kedveskedik, naponta többször is.
Én is igyekszem minél többször kimutatni, hogy milyen fontos nekem, hasonlókkal. Kölcsönös a dolog. :)
7 éve vagyunk együtt.
Szokott, mindig meglep a kedvenc csokimmal, süteményemmel. Ha lát valamit ami nekem tetszene(ízlene) akkor megveszi :)
"Csak" 3 honapja vagyunk egyutt. Mindennap mondjuk egymasnak h szeretlek. Amikor talalkozunk, mindig melyen egymas szemebe nezunk es olyankor mindig mondja h gyönyörű vagyok, ami nekem nagyon fontos mert az 5 szeretetnyelvbol a szobeli dicseret nalam az elso.
Ha targyi dolog erdekel, szulinapomra faragott nekem egy szivet, amit lefestett es nyaklanckent adta nekem. Emelett, tudja, h nincs tul sok penzem, igy sokszor o allja a dolgokat, ami nekem hatalmas segitseg.
Nonapon rozsat kaptam tole meg csokit.
3éve vagyunk együtt és a párom a legjobb barátom,szerelmem,mindenem.
Kedveskedni hogy szok? Mindent tud rólam mit szeretek és mit nem ezek alapján
20 hónapja.
Sehogy.
Mert egy érzéketlen bunkó fa$z.
Én is ilyen vagyok állítólag nőben (amúgy nem vagyok, csak valamiért így jön le, nem értem. Na mind1, ez van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!