Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyek, nektek hogyan szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, nektek hogyan szokott a parotok kedveskedni és miota vagytok egyutt?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Két éve vagyunk együtt, nagyon szerencsés vagyok, mert a párom ilyen téren hihetetlenül figyelmes (persze én is igyekszem ezt viszonozni). Például legutóbb egy gyönyörű csokrot küldött nekem futárral, eljött egy olyan rendezvényre, ami őt nem érdekelte, de tudta, hogy nekem nagyon fontos és amikor sikerült egy vizsgám, meglepett egy könyvvel, amit régóta el szerettem volna olvasni.
2017. ápr. 29. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:

4 éve együtt.

Szokott hozni apróságokat, (csoki, gyümölcsös sör), reggel kávét kapok az ágyba, főz valami finomat, megmaszíroz, elviszi a gyerekeket, hogy tudjak egy kis időt szánni magamra, stb.

Nagyon-nagyon sok mindennel kedveskedik, naponta többször is.

Én is igyekszem minél többször kimutatni, hogy milyen fontos nekem, hasonlókkal. Kölcsönös a dolog. :)

2017. ápr. 29. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:

7 éve vagyunk együtt.

Szokott, mindig meglep a kedvenc csokimmal, süteményemmel. Ha lát valamit ami nekem tetszene(ízlene) akkor megveszi :)

2017. ápr. 29. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:

"Csak" 3 honapja vagyunk egyutt. Mindennap mondjuk egymasnak h szeretlek. Amikor talalkozunk, mindig melyen egymas szemebe nezunk es olyankor mindig mondja h gyönyörű vagyok, ami nekem nagyon fontos mert az 5 szeretetnyelvbol a szobeli dicseret nalam az elso.

Ha targyi dolog erdekel, szulinapomra faragott nekem egy szivet, amit lefestett es nyaklanckent adta nekem. Emelett, tudja, h nincs tul sok penzem, igy sokszor o allja a dolgokat, ami nekem hatalmas segitseg.

Nonapon rozsat kaptam tole meg csokit.

2017. ápr. 29. 17:48
 5/7 anonim válasza:
Mi 12 éve vagyunk eggyűtt , párom ful nem az a hu de veszek vmit mert biztos jol esne neki , nemis várom el tőle , de egy szó minden nap elhangzik ami minden aprosággal felér! Szeretlek 😊
2017. máj. 5. 07:55
 6/7 anonim válasza:

3éve vagyunk együtt és a párom a legjobb barátom,szerelmem,mindenem.

Kedveskedni hogy szok? Mindent tud rólam mit szeretek és mit nem ezek alapján

2017. máj. 21. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:

20 hónapja.

Sehogy.

Mert egy érzéketlen bunkó fa$z.

Én is ilyen vagyok állítólag nőben (amúgy nem vagyok, csak valamiért így jön le, nem értem. Na mind1, ez van.)

2017. máj. 22. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!