Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonz egy férfi, de családja van, hagynom kéne?
Nagyon tetszik egy férfi, már majdnem rajongva vonzódom hozzá, de ismerőseim mondták, hogy családja van, felesége és két gyereke.
El vagyok keseredve, mert reménykedtem, hogy hátha van esély, hogy viszonozza az érzéseimet.
Mit csináljak, hogy újra közömbös legyen számomra? 22N
hagyd békén.
ne találkozz, ne beszélj vele.
Napi szinten találkozok vele, nem tudom elkerülni sajnos.
Pedig ha lehetne, ezt tenném...
Nem akarom elszedni a feleségétől. Épp ez keserít el, hogy már van neki, esélyem sincs nála és így már nem is akarom, hogy legyen.
Pedig ha szingli lenne vagy elvált, biztos, hogy nem csak álmodoznék.
Ha közös a mukahely, az gáz. Ha csak egy férfi, aki bejár a te munkahelyedre, akkor gondolkodj, hány helyen bolondulnak meg érte még? Vagyis hány helyen éri még ezt el?
Nem adtad még te fel ezt. Látszik az írásodból. Nem lehet, hogy félreérted? Nem csak vicces és normális veled, te meg többet képzelsz bele?
Nem is mondtam, hogy ő adna jeleket, mert nem ad, én vagyok az, aki túllőtt a célon, pedig egyáltalán nem így terveztem.
Feladtam de közben mégsem, passzív vagyok abban az értelemben, hogy tovább fűzzem, viszont attól még jól esik, ha láthatom és szükségem van erre. Legalább ezzel legyen szebb a napom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!